03.04.2012. / 11:24

Autor: Hina

Iz parka u Zaprešiću nestale dvije djevojčice

Fotografija djevojčica, čiji je nestanak sinoć prijavio njihov otac, objavljena je na internetskoj stranici www.nestali.hr

Foto: Nestali.hrFoto: Nestali.hrZagrebačka policija traga za dvjema djevojčicama, sestrama Petrom (12) i Iris (10) Galić koje su se jučer poslijepodne udaljile iz parka u Ulici Mirka Ožegovića u Zaprešiću i od tada im se gubi trag.

Djevojčice su nestale između 16 i 17 sati.

Petra je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu i oči svijetloplave boje. Srednje je tjelesne građe, a u vrijeme nestanka bila je odjevena u zelenu majicu dugih rukava, plave traperice i bijele tenisice.

Iris je visoka 145 centimetara, ima ravnu kosu kestenjaste boje i kestenjaste oči. Srednje je tjelesne građe i ima ožiljak ispod brade. U vrijeme nestanka bila je odjevena u sivo-crvenu prugastu majicu, donji dio ljubičaste trenirke i bijele tenisice.

Fotografija djevojčica, čiji je nestanak sinoć prijavio njihov otac, objavljena je na internetskoj stranici www.nestali.hr.

Policija je pozvala građane koji nešto znaju o djevojčicama da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, nazovu broj 192 ili informacije dostave mailom na adresu "nestali@nestali.hr".

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika