04.04.2012. / 12:10

Autor: Totalsport

Ozlijedio se Gerard Pique

Španjolac je igri napustio u 75. minuti zbog bolova u nozi, a dodatni pregled kod klupskog liječnika pokazao je da je riječ o ozljedi lijevog bedrenog mišića

Gerard PiqueGerard PiqueIako se plasirao u polufinale Lige prvaka, aktualni prvak Barcelona ne može biti sasvim zadovoljan sveukupnim rezultatom odnosno posljedicama susreta s Milanom.

Katalonci su se 3-1 pobjedom, nakon 0-0 na San Siru, plasirali u polufinale najjačeg klupskog natjecanja, ali su možda pritom izgubili jednog od dva stupa svoje obrane - Gerarda Piquea. Španjolac je igri napustio u 75. minuti zbog bolova u nozi, a dodatni pregled kod klupskog liječnika pokazao je da je riječ o ozljedi lijevog bedrenog mišića.

Još uvijek nije poznato koliko će 25-godišnjak morati pauzirati zbog te ozljede, ali vrlo je izgledno da će susret protiv Zaragoze u La Ligi, predstojećeg vikenda, propustiti.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika