04.04.2012. / 16:45

Autor: Hina

Kosor: Ostavka Komadine bila očekivana

"Ostavka ministra Komadine jasno pokazuje napetosti u SDP-u ususret stranačkim izborima to je bilo nešto za očekivati" rekla je Kosor

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor u današnjoj je izjavi za novinare rekla kako je ostavka ministra pomorstva Zlatka Komadine bila očekivana te da to pokazuje velike pukotine i tektonske poremećaje u Vladi jer prvi ministar odlazi nakon sto dana njezina mandata.

"Ostavka ministra Komadine jasno pokazuje napetosti u SDP-u ususret stranačkim izborima to je bilo nešto za očekivati" rekla je Kosor novinarima nakon sjednice predsjedništva stranke. Podsjetila je da je zbog Komadine mijenjan zakon protiv kojeg je izričito bio HDZ jer se, kako je rekla time urušavao cijeli sustav izbora za lokalnu upravu i samoupravu.

Kosor smatra da ministar Komadina nije imao uvjeta za rad, suradnici su mu bili nametani, a i one koje je sam mogao izabrati (Vladimir Ferdelji) smijenjeni su protiv njegove volje. "To je činjenica uz jedno cinično soory premijera Zorana Milanovića. Vjerojatno će to i danas izgovoriti", rekla je Kosor.

Predsjedništvo HDZ-a donijelo je danas Oduku o pokretanju postupka za smjenu ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića, stoji u kratkom priopćenju iz stranke

Prozvani Jovanović je zahtjev HDZ-a prokomentirao kratkim statusom na Facebooku: "Vic dana!

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
23/2/12

cookiese, 04.04.12. 17:23

jaca progovorila engleski pa to je svijetsko čudo! jaco bolje se ti okreni sebi i kako će zadržati mjesto predsjednice HDZ-a nego da komentiraš odluke vlade u koje se tako i tako ne razumiješ.sva sreća i još malo ćemo gledati njezina svakodnevna kokodakanja.


registracija
23/2/12

cakovecmoj, 04.04.12. 17:25

O čemu ova talasa?
O Komadini?
Pa stranka je se odriče, odbijaju joj prijedloge, suradnici ju napuštaju...Sada je već svima jasno da je izgubila izbore u stranci...a ona još uvijek lupa pred novinarima i kritizira oporbu. Zar je ikoga još briga što ona misli?


registracija
6/3/12

mikulec, 04.04.12. 17:26

Kosorica, inače vječita izborna gubitnica, je u temelje svoje vladavine ugradila strah. Ona je sijala strah oko sebe po metodi 'zastraši pa vladaj', a od prvog trenutka nije bila prihvaćena kao istinski stranački lider, nego kao nametnuta predsjednica koja je na to mjesto došla aklamacijom I bez demokratske procedure. Ali sada joj se kolege javno suprostavljaju. Ovo je kraj Kosorice, kraj nedemokracije u HDZu, kraj sumraka u kojem su posljednjih godina...Kosor je prošlost a ovo su njezini zadnji trzaji. Sva sreća.


registracija
2/4/12

ivanka78, 04.04.12. 17:26

Očekuje se i tvoja ostavka...


registracija
24/2/12

maksi, 04.04.12. 17:27

Ovaj bjeloglavi sup kao ds je cijepljen protiv srama..baljezga o Komadini a neće nam kazati da su je njezini suradnici odpilili...Kako ti je kraj blizu Kosorice!


registracija
24/2/12

leonarda, 04.04.12. 17:28

Žao mi je što adezejci nisu odmah prepoznali problem I digli ruku za smjenu Kosor I odmah se odrekli gubitnika nakon izbora.Potreba izbora novih ljudi u vodstvo stranke je pitanje nagomilanih problema, ali I novih izazova kojima sadašnje vodstvo nije u stanju odgovoriti.


registracija
29/4/09

florenz, 04.04.12. 22:06

Što se "Jaci" snilo, to joj se i htilo! Umjesto da brine brige svoje stranke i svoje osobne more, opet je u javnosti s strankom pozicije - vladom.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika