04.04.2012. / 18:23

Autor: Hina

'Zahtjev za mojom smjenom je vic dana'

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović smatra da je današnja odluka Predsjedništva HDZ-a da se pokrene postupak za njegovu smjenu "definitivno vic dana" te ističe da ga je "ta odluka dobro nasmijala u moru teških tema i vijesti".

Željko JovanovićŽeljko JovanovićMinistar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović smatra da je današnja odluka Predsjedništva HDZ-a da se pokrene postupak za njegovu smjenu "definitivno vic dana" te ističe da ga je "ta odluka dobro nasmijala u moru teških tema i vijesti".

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta (MZOS) uputilo je priopćenje u kojemu stoji da "zbog brojnih upita novinara šalju komentar ministra Jovanovića na priopćenje Predsjedništva HDZ-a da su donijeli Oduku o pokretanju postupka za njegovu smjenu".

"Drago mi je da sam pomogao pomirenju sukobljenih strana u HDZ-u da nađu barem jedan zajednički stav. Jedino ne znam kako će to objasniti svojemu članstvu koje podržava moj rad u proteklih 100 dana s 49 posto", ističe se u priopćenju MZOS-a koje donosi komentar ministra Jovanovića na odluku Predsjedništva HDZ-a da se pokrene postupak za njegovu smjenu.

Predsjedništvo HDZ-a o toj je odluci izvijestilo priopćenjem u kojemu se ne navode razlozi zbog kojih je odluka donesena.

Vezane vijesti

E moj Karamarko, malograđanine...

E moj Karamarko, malograđanine...

Ministar obrazovanja Željko Jovanović nazvao je na svom Facebook profilu predsjednika HDZ-a "malograđaninom", nakon što je ovaj na svečanosti… Više

Komentari

registracija
18/1/08

ankicascreiber, 04.04.12. 19:54

"Predsjedništvo HDZ-a o toj je odluci izvijestilo priopćenjem u kojemu se ne navode razlozi zbog kojih je odluka donesena."

stvarno blesavo, bez obrazlozenja! Jovanovic je jednio do sada ratovao s Mamicem, i predsjednistvo HDZa se diglo na noge. Mamic, redsjednistvo HDZa, otprilike isti intelektualni nivo, okviri, i financije.


registracija
6/1/12

UnDeR, 05.04.12. 03:00

Ne Jovandeka, ti si vic godine dana...


registracija
2/6/11

stereo, 05.04.12. 07:04

Normalno HDZ podržava Mamića jer su 'pljačkaši godine'.
Morti bi se tada još nešto iskopalo prodiv tzv. Demokrata.


registracija
5/5/10

katlin, 05.04.12. 07:37

Nama je vic godine da ćemo Vlašički, Rađi, Kostelićima. Štimcu i sličnima davate naknade od preko 8000 kuna, u situaciji kad skoro milion penzionera ima mirovine manje od 2000 kuna, a 10% zaposlenih zarađuje manje od 2500 kuna.
A sve u ime naše duboke zahvalnosti jer su nas oni proslavili. Skansi koji tu uredbu priprema (i u sukobu je interesa jer bi i njega trebali tako nadoknaditi) smatra da bi više trebali nagraditi vrsnije sportaše i da nema veze da li su oni dobro naplatili tu svoju izvrsnost i leže na novcima. A sve su to ostvarili u klubovima koje smo financirali, s trenerima koje smo plaćali. A ti sportaši su nam osim zahvalnosti ostavili i 30-godišnju otplatu dvorana koje smo napravili da bi oni igrali prvenstvo doma.
Rađa, koji nam svako ljeto pokazuje novu jahtu, uzet će svoju naknadu jer su ga 92" vukli za rukav pa je igrao za Hrvatsku. Zaboravlja da svi oni, jer su igrali za Hrvatsku, nisu dobili pozive za obranu te Hrvatske, ostali su vani i dobro zarađivali jer smo im pružili mogućnost da se okite medaljom. I dali smo im najveći poklon - sačuvali su svoj život.
Koliko puta moramo platiti zahvalnost za neke osvojenu medalju?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika