04.04.2012. / 18:30

Autor: Nacional.hr

Google uči kako biti uspješniji online

"Svjesni smo da se veliki broj tvrtki oslanja na vanjske suradnike i agencije kako bi kreirali i upravljali njihovim online prisustvom ali i pomagali im u njihovom online marketingu", ističu u Googleu

Google se okreće i tvrtkama koje žele biti onlineGoogle se okreće i tvrtkama koje žele biti onlineGoogle je pokrenuo globalni program nazvan "Google Engage za agencije" kojim pokušava pružiti podršku tvrtkama da se što bolje prezentiraju online i na taj način napreduju u svojim područijima.

"Svjesni smo da se veliki broj tvrtki oslanja na vanjske suradnike i agencije kako bi kreirali i upravljali njihovim online prisustvom ali i pomagali im u njihovom online marketingu", ističu u Googleu.

Program je dizajniran kako bi pomogao agencijama naučiti kako svoje klijente učiniti što uspješnijima online. Sudionici programa će imati besplatni trening i dodatne obrazovne resurse, ekskluzivne alate za oglašavanje svojih usluga, promotivne vaučere i podršku koja im je potrebna kako bi njihovi klijenti imali što učinkovitije kampanje.

Program „Google Engage za agencije" se pokreće i u Hrvatskoj, a posebno najavno događanje će se održati 26. travnja 2012. u izložbenom prostoru Lauba u Zagrebu gdje će na jednodnevnom seminaru sudjelovati nekoliko stotina ljudi iz cijele zemlje koji nude usluge digitalnog marketinga.

"Vjerujemo da će „Engage" tvrtkama koje nude online usluge pomoći u privlačenju novih klijenata i povećanju vrijednosti postojećih", ističu iz Googlea i pozivaju da se za sudjelovanje u programu prijave na portalu Google Engage za agencije.

Vezane vijesti

Google između dvije vatre

Google između dvije vatre

Google je prošle godine iz svojih raznovrsnih ponuda na internetu obrisao više od pet milijuna sadržaja, internetskih stranica i adresa. Mjesečno ova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika