05.04.2012. / 10:26

Autor: Totalsport

Cleveland desetak dana bez Irvinga

Irving se potužio na bolove, a pretrage nakon utakmice su pokazale novo oštećenje, te mu je predložena pauza od desetak dana

Kyrie IrvingKyrie IrvingU zadnje vrijeme se košarkaši Clevelanda jako muče ne bi li ostvarili pokoju pobjedu u NBA ligi. Idućih dana će im to biti dodatno teže, jer moraju igrati bez ozlijeđenog Kyriea Irvinga.

Taj novak je ove sezone najbolji klupski igrač, a u teškom domaćem porazu protiv San Antonija tijekom utorka navečer (-35 poena) Irving je pogoršao ozljedu desnog ramena. Zbog bolova u tom dijelu tijela nije igrao utakmicu raniju, a bio je do samog početka upitan i za nastup protiv San Antonija.

Ipak se, moguće najbolji novak ove sezone, pojavio na parketu, te je igrao 30 minuta.

Irving se potužio na bolove, a pretrage nakon utakmice su pokazale novo oštećenje, te mu je predložena pauza od desetak dana.

Cleveland je izgubio 11 od posljednjih 12 utakmica, a Irving ove sezone prosječno postiže 18.8 poena po utakmici, uz 5.7 asistencija i 3.9 skoka.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika