05.04.2012. / 10:42

Autor: Totalsport

Lampard: Vjerujemo da možemo pobijediti Barcelonu

Nismo željeli srljati prema naprijed, ali smo stvorili dovoljno prilika u drugom dijelu - rekao je Lampard

Frank Lampard (Reuters)Frank Lampard (Reuters)Nogometaši Chelseaja s ukupnih su 3-1 u četvrtfinalu Lige prvaka prošli zapreku zvanu Benfica i plasirali se u polufinale u kojem će odmjeriti snage protiv Barcelone.

- Bila je to teška utakmica. Pobjeda 1-0 u prvoj utakmici uvijek ostavlja zagonetku kako pristupiti utakmici. Mi smo im ostavili dojam da mogu ovdje doći i dobiti utakmicu. Nismo željeli srljati prema naprijed, ali smo stvorili dovoljno prilika u drugom dijelu. Zadovoljni smo što smo u polufinalu - rekao je Lampard.

Upitan za polufinalni ogled protiv Barcelone, momčadi s kojom Chelsea ima nesređenih računa iz prošlosti, iskusni veznjak "bluesa" je komentirao:

- Svi imaju neriješenih računa s njima. Oni su najbolja momčad na svijetu. Oni će biti favoriti, ali mi imamo razloga vjerovati u sebe. Moramo pružiti ono najbolje da bismo ih pobijedili i vjerujemo da to možemo.

Chelseajev menadžer Roberto Di Matteo nakon susreta je komentirao:

- Znali smo da je Benfica dobra momčad, ali zadovoljni smo što smo sada u polufinalu. Nedostajao nam je drugi gol da bismo "ubili" utakmicu. Propustili smo puno prilika za to učiniti.

Upitan o srazu s Barcelonom, talijanski je strateg rekao:

- Pustite me da najprije malo uživam. Prvo igramo s Wiganom u subotu i moramo se na to usredotočiti. Barcelona je jedna od najboljih, ako ne i najbolja momčad na svijetu. Uzbuđeni smo što ćemo igrati u polufinalu protiv velike momčadi.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika