05.04.2012. / 11:34

Autor: Hina

Zmija u avionu

Stručnjak za zmije čekao je u zračnoj luci, no zmiju nije bilo moguće pronaći. Odlučeno je zbog toga da će kao mamac poslužiti živi miš i sve dok se ne pronađe slijepi putnik, zrakoplov se neće koristiti

IlustracijaIlustracijaPilot australskog zrakoplova doživio je najveći strah svog života kada je tijekom leta ugledao zmiju na komandnoj ploči zrakoplova, no uspio se pribrati i prizemljiti ga, objavila je u četvrtak zrakoplovna kompanija.

Branden Blennerhassett u utorak je letio za kompaniju Air Frontier između Darwina i izoliranog mjesta Peppimenarti, kada je ugledao zmiju.

"Porasli su mi tlak i otkucaji srca. A kad sam sletio osjetio sam zmiju na nozi. Bilo me strah", priznao je.

U Australiji žive neke od najotrovnijih zmija svijeta. Direktor zrakoplovne kompanije čestitao je pilotu na hladnokrvnosti.

Pilot je vrlo malo komunicirao s kontrolorima leta, kojima je tek rekao da je "zmija u zrakoplovu". Objasnio je da je zmijina glava bila do dugmeta koje treba pritisnuti kako bi razgovarao s kontrolom leta.

Stručnjak za zmije čekao je u zračnoj luci, no zmiju nije bilo moguće pronaći. Odlučeno je zbog toga da će kao mamac poslužiti živi miš i sve dok se ne pronađe slijepi putnik, zrakoplov se neće koristiti.

Vezane vijesti

NATO 'protiv' strane intervencije u Siriji

NATO 'protiv' strane intervencije u Siriji

Strana vojna intervencija u Siriji nije "dobar put", ocijenio je u srijedu glavni tajnik NATO-a Anders Fogh Rasmussen, nekoliko sati pošto je visoki… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 05.04.12. 16:58

Jebote, kakav junak od pilota - moja punica bi to sredila dednim udarcem šake i zmije nema i nikomu nebi ni javljala kak je videla nekakvu kaću, već bi ju hitila u kantu za smeće i nikom ništa, a gle ovog "pilota"!


registracija
27/6/10

cuci, 06.04.12. 14:22

a slusaj, zmija se zna ukazati ako si pošmrka malo više...pitaj Baru ako si in doubt...


registracija
28/1/12

Bvalen16, 20.04.12. 19:59

A znaju se boga mi u alkoholnim parama ukazati i miševi pa je tek onda sranje .zmija lovi miša..ludilo brale


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika