05.04.2012. / 13:39

Autor: NCL Promo

Svjetski hit stigao i u Hrvatsku - štedi, vozi i zabavlja!

Došlo je proljeće, kul ekipa je u akciji - ovaj puta s prekul prijevoznim sredstvom u gradu

Svakim danom, recesija uzima sve veći danak, energenti poskupljuju čime prijevoz za mnoge postaje luksuz. Mnogi, za odlazak na posao, traže alternativu i prenalaze svoj Skatey.

Sjećate se davnih devedesetih kada su svi klinci po kvartovima zujali svaki na svojem skejtu! Ta daska se duboko se urezala u naša sjećanja i odavno ušlo u povijest, ali danas se vratila i to jača nego ikad - ovaj puta s pogonskim elektro motorom te kao takva predstavlja jedno od nezaobilaznih inovativnih prijevoznih sredstava današnjice.

Došlo je proljeće, kul ekipa je u akciji - ovaj puta s prekul prijevoznim sredstvom u gradu!

Skatey je naprasto čudo - samo staneš i sam te vozi, a ti sve upravljaš na daljinski. S njim se možeš zaletiti na cugu, u kino, do škole, na fax ili na posao, možeš voziti utrke, slalom između pješaka u gradu, zezati komade i plijeniti njihove poglede, možeš skoro sve osim plaćati gorivo za njega, jer je ono potpuno besplatno tj. puni se na obični kućni priključak.

Comodo,već otprije poznat po vrhuskim igračkama na daljinsko upravljanje (helikopteri, autići, ptice) čiji asortiman možete pogledati na www.comodo.hr, koji će posebno biti zanimljiv mlađim generacija pogotovo povodom početka dužih i toplijih proljetnih dana te dolaskom sve češćeg lijepšeg vremena.

Vezane vijesti

Tko nema novaca, živi u "hotelu mama"

Tko nema novaca, živi u "hotelu mama"

Ostati doma, s roditeljima, ili se odseliti u podstanare? Mnogi mladi ljudi u Europi si postavljaju to pitanje od trenutka kad navrše punoljetnost.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika