05.04.2012. / 14:27

Autor: Hina , Nacional.hr

Siniša Hajdaš Dončić

Prioriteti novog ministra

Otvoreno će voditi ministarstvo kao što je, kako je rekao, otvoreno vodio i Krapinsko-zagorsku županiju, a prioriteti će mu biti željeznica i širokopojasni internet

Photo: Matija Topolovec/PIXSELL Photo: Matija Topolovec/PIXSELL Kandidat premijera Milanovića za ministra pomorstva, prometa i infrastrukture krapinsko-zagorski župan Siniša Hajdaš Dončić izjavio je danas da bi Hrvatska trebala biti moderna zemlja koja sustavno rješava svoje probleme, među kojima i infrastrukturne, te da je doživljava kao integralni sustav.

"Hrvatsku doživljavam kao integralni sustav i moja osnovna edukacija je regionalni razvoj. Hrvatsku promatram kao mozaik regija. Neke su regije dosad bile zapostavljene, bilo fizičkom, bilo socijalnom infrastrukturom, poput Zagorja iz kojeg dolazim. No, to ne znači da ću sada pogodovati svojem Zagorju. Moj cilj je sustav u kojem se ne odlučuje ni po babama ni po stričevima ni po poznanstvu", rekao je Hajdaš Dončić.

Otvoreno će voditi ministarstvo kao što je, kako je rekao, otvoreno vodio i Krapinsko-zagorsku županiju, a prioriteti će mu biti željeznica i širokopojasni internet.

Hrvatska bi trebala biti moderna zemlja koja sustavno rješava svoje probleme, među kojima i infrastrukturne, rekao je Milanovićev kandidat za nasljednika Zlatka Komadine i dodao kako mu je žao što se njegov prethodnik zbog bolesti morao povući s ministarskog mjesta.

Hajdaš Dončić je istaknuo kako je svjestan u koje ministarstvo dolazi te da će se truditi svoj posao obavljati najbolje što može.

Na novinarsko pitanje je li istina da je, kako navode mediji, bio član HDZ-a, Hajdaš Dončić je odgovorio: "To je apsolvirana lokalna tema."

Siniša Hajdaš Dončić u Humu na Sutli bio je na svečanosti zabijanja posljednje cigle u svod peći u zagorskoj tvornici stakla Vetropack Straža, investiciji vrijednoj 170 milijuna kuna.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika