05.04.2012. / 15:38

Autor: Nacional.hr

Građansku akciju zanima na što se troši njihov novac

Htjeli su postaviti pitanje i potpredsjedniku Vlade, Radimiru Čačiću, kojem zamjeraju kako je 'preuzeo premijersko mjesto, a ima samo tri posto podrške hrvatskih birača'

Aktivisti Građanske akcije su se okupili pred Banskim dvorima i 'pokušali postaviti pitanja premijeru Zoranu Milanoviću iako, ističu, znaju kako on odgovara samo na pripremljena pitanja i obavezno preko posrednika', piše na internetskoj stranici Građanske akcije.

Željeli su predsjedniku Vlade postaviti pitanje 'tko je točno stopirao obećane reforme'. Ističu kako je Milanović samo uletio u službeni automobil.

Htjeli su postaviti pitanje i potpredsjedniku Vlade, Radimiru Čačiću, kojem zamjeraju kako je 'preuzeo premijersko mjesto, a ima samo tri posto podrške hrvatskih birača'. Pišu kako im je Čačić samo jednostavno odgovorio 'užasno'.

Imali su spremno pitanje i za ministra finacija Slavka Linića o financiranju 'svačeg' iz državnog proračuna. Dodaju kako je ministar Linić samo 'nestao iza ugla zgrade Vlade'. Mogli su samo zaključiti kako će više sreće imati drugi put i najavili kako će doći sljedeći četvrtak u isto vrijeme na isto mjesto.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika