06.04.2012. / 12:07

Autor: Nacional.hr

Šešelj će kandidirati suprugu?

Radikali su nakon najave da će se 6. svibnja održati predsjednički izbori priopćili da će njihov kandidat biti potpredsjednik stranke Aleksandar Martinović, ali je Šešelj u međuvremenu promijenio odluku

ArhivaArhivaRadikal i optuženik za ratne zločine Vojislav Šešelj u četvrtak je odlučio kandidirati vlastitu suprugu na predsjedničkim izborima koji će se održati 6. svibnja, saznaje beogradski Blic. Jadranka Šešelj tako će navodno predstavljati Radikale na izborima, što će možda već danas biti obznanjeno u javnosti.

Radikali su nakon najave da će se 6. svibnja održati predsjednički izbori priopćili da će njihov kandidat biti potpredsjednik stranke Aleksandar Martinović, ali je Šešelj u međuvremenu promijenio odluku.

Takav potez haškog pritvorenika Šešelja zateći će mnoge, osobito stoga što je njegova supruga Jadranka nedavno izjavila da nikada nije bila uključena u kampanju SRS-a 'pa ni sada'.

"Nemam ja što pričati o tome. Nisam ni mislila da bi trebalo. Da sam htjela, vjerujem da Vojislav ne bi imao ništa protiv. Možda bi mu se i svidjelo. Možda bih pridobila neke jeftine poene, a to nikako nisam htjela. Nije to u stranci naslijeđe. Dovoljno sam bila angažirana u obitelji", izjavila je Jadranka Šešelj.

Očekuje se da bi kandidatura Jadranke Šešelj mogla dovesti do prelijevanja određenog broja u dijelu biračkog tijela koje se odlučuje između predsjedničkih kandidata SRS-a, SNS-a (Tomislav Nikolić) i DSS-a (Vojislav Koštunica).

Vezane vijesti

Šešelj odbio sudjelovati u postupku u Haagu

Šešelj odbio sudjelovati u postupku u Haagu

Raspravno vijeće odgodilo je suđenje do ponedjeljka, a predsjedavajući sudac naglasio je kako je to Šešelju "posljednja šansa" da "preispita svoje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika