06.04.2012. / 13:35

Autor: Totalsport

PBL liga: Planinić najbolji u pobjedi protiv UNIKS-a

Samo poen manje za Himki je ubacio drugi Hrvat u momčadi Krešimir Lončar

Zoran Planinić (Pixsell)Zoran Planinić (Pixsell)Košarkaši Himkija kao gosti su svladali UNIKS sa 73-65 u utakmici ruskog prvenstva, a prvo ime u pobjedničkoj momčadi bio je naš Zoran Planinić.

Hrvatski je razigravač na parketu proveo 28 minuta i ubacio 12 koševa kojima je dodao i pet asistencija, te dva skoka. Precizan je bio u dva od četiri pokušaja za dva poena, trice je gađao 1-1, a slobodna bacanja 5-6. S valorizacijskim je indeksom 22 bio najbolji igrač utakmice, a s Thomasom Kelatijem je podijelio naslov prvog strijelca svoje momčadi.

Samo poen manje za Himki je ubacio drugi Hrvat u momčadi Krešimir Lončar. Protiv bivšeg je kluba igrao samo 12 minuta, ali i to mu je bilo dovoljno za dobar učinak. Dvice je šutirao 3-5, a slobodna bacanja 5-5. Kod UNIKS-a je sa 16 poena najefikasniji bio Artem Jakovenko.

Himki je već osigurao jedno od prva dva mjesta uoči doigravanja, a za "jedinicu" će se do kraja osnovnog dijela lige boriti s CSKA-om.

PBL liga, četvrtak:

UNIKS - Himki 65-73

Redoslijed: 1. Himki 14-2, 2. CSKA 13-1, 3. Lokomotiv-Kuban 9-7, 4. Spartak 8-7...

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika