07.04.2012. / 11:42

Autor: Totalsport

Diego Maradona poželio biti izbornikom Bahreina

Mislim da Bahrein ima perspektivu, kao i svaka nogometna zemlja u ovom dijelu svijeta. Mislim da bih mogao pomoći - zaključio je Maradona

Diego MaradonaDiego MaradonaDiego Armando Maradona, 51-godišnji argentinski trener, te nekada veličanstveni nogometaš, očigledno već sada razmišlja o novom poslu, makar je tek prošle godine preuzeo vođenje Al Wasla.

No, dosad nije ostvario previše uspjeha u tom klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, pa niti s njim nisu posebno zadovoljni čelnici tog kluba, kao i navijači.

Nedavno se Maradona sastao s dopredsjednikom Bahreinskog nogometnog saveza, šeikom Ali Bin Khalifom Al-Khalifom, te mu je bez sustezanja rekao:

- Molim te, kada se bude radio popis ljudi za novog izbornika, stavi i moje ime. Ako je moguće, negdje pri vrhu - rekao je argentinski trener, koji je posljednji izbornički posao radio u rodnoj Argentini s kojom se i nije posebno proslavio na prošlom Svjetskom prvenstvu. Ispala je njegova momčad u četvrtfinalu protiv Njemačke uvjerljivim porazom.

- Mislim da Bahrein ima perspektivu, kao i svaka nogometna zemlja u ovom dijelu svijeta. Mislim da bih mogao pomoći - zaključio je Maradona.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika