08.04.2012. / 13:47

Autor: Totalsport

Real večeras ruši još jedan rekord?

Mourinhov je Real, dakle, prvi put u istoj sezoni došao do 41 dvoboja zaredom s postignutim pogotkom iako treba reći da se danas igra znatno veći broj utakmica nego ranije

Jose MourinhoJose MourinhoMourinhov Real Madrid ove je sezone već srušio čitav niz rekorda, a večeras se protiv Valencije u 32. kolu Primere sprema još jedan.

U pobjedi protiv APOEL-a (5-2) u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka nogometaši ''kraljevskog kluba'' izjednačili su klupski rekord kada su u pitanju uzastopne službene utakmice u kojima su postizali pogodak. S 41 dvobojem u nizu u kojem su pronalazili put do suparničke mreže izjednačili su se s dvjema klupskim generacijama: prvi je put to Realovoj momčadi uspjelo na prijelazu između sezona 1951/52 i 1952/53, a drugi put na prijelazu 1987/88 i 1988/89.

Mourinhov je Real, dakle, prvi put u istoj sezoni došao do 41 dvoboja zaredom s postignutim pogotkom iako treba reći da se danas igra znatno veći broj utakmica nego ranije. U svakom slučaju, ako Ronaldo i društvo i večeras na Santaigo Bernabeuu zabiju barem jedan gol Valenciji, ostat će usamljeni na vrhu klupske povijesne ljestvice. Posljednji su put Madriđani utakmicu u kojoj nisu bili precizni odigrali 21. rujna prošle godine protiv Racinga (0-0).

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika