08.04.2012. / 13:09

Autor: Totalsport

Mike Brown: Bynum me jako razočarao

Brown je više razočaran načinom na koji je Bynum ranije okončao utakmicu u Staples Centeru nego samom činjenicom da je zaradio isključenje

Andrew BynumAndrew BynumTrener košarkaške NBA momčadi LA Lakersa Mike Brown priznao je razočaranje u Andrewa Bynuma koji je zaradio isključenje u porazu od Houstona u petak.

Brown je više razočaran načinom na koji je Bynum ranije okončao utakmicu u Staples Centeru nego samom činjenicom da je zaradio isključenje.

- Potpuno me razočarao jer sam mu jasno rekao da vodi računa da već ima tehničku pogrešku i da ne smije zaraditi još jednu. Što je on učinio? Par trenutaka kasnije dobio je i drugu i napustio momčad. S njim smo mogli dobiti Rocketse – izjavio je trener "jezerčana“ koji je zabrinut zbog Bynumove svojeglavosti.

- Kada ste svjesni neke činjenice na koju vam trener skrene pažnju ne možete se ponašati kao da vas se to ne tiče. Takvo je ponašanje zabrinjavajuće – jasan je Brown.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika