08.04.2012. / 20:41

Autor: Hina

Sirijski pobunjenici će poštivati 10. travnja kao rok

Sirijski pobunjenici će poštivati 10. travnja kao rok za prekid vatre koji je postavio mirovni plan UN-a kako bi se okončalo jednogodišnje krvoproliće čak iako vlada ne povuče svoje snage iz gradova, rekao je u nedjelju glasnogovornik pobunjenika.

Pobunjenici poštuju prekid vatrePobunjenici poštuju prekid vatreSirijski pobunjenici će poštivati 10. travnja kao rok za prekid vatre koji je postavio mirovni plan UN-a kako bi se okončalo jednogodišnje krvoproliće čak iako vlada ne povuče svoje snage iz gradova, rekao je u nedjelju glasnogovornik pobunjenika.

"Mi ćemo poštivati rok čak iako oni ne povuku snage, mi ćemo izvršiti prekid vatre kao što smo obećali UN-u", rekao je pukovnik Quassem Saad al-Deen, glasnogovornik zajedničkog zapovjedništva Slobodne sirijske vojske u Siriji.

"Ali ako oni (sirijske snage) budu pucali opet ćemo uzeti oružje i boriti se s njima", rekao je on Reutersu govoreći iz Sirije.

On je također rekao kako je najmanje 1000 ljudi ubijeno u nasilju u zemlji tijekom weekenda, većinom civila.

Vezane vijesti

SAD od ruske tvrtke kupuje helikoptere za Afganistan

SAD od ruske tvrtke kupuje helikoptere za Afganistan

Pentagon je obavijestio Kongres o planovima nabavke dodatnih helikoptera za Afganistan od Rosoboronexporta, ruske tvrtke koju neki američki… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 09.04.12. 23:05

Kakvi pobunjenici?
Pa kaj to nisu civili koje vlast ubija?
Ja ipak mislim da su to plačenici koje plaća i organizira MI6!
A kaj vi mislite?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika