10.04.2012. / 12:13

Autor: Ela Radić

Odmor prije povratka na scenu

Beyonce i Jay-Z uživaju na odmoru

Pjevačica i njen suprug otputovali su na odmor s kćerkicom Blue Ivy

Beyonce se rashladila u moruBeyonce se rashladila u moruTri mjeseca nakon što su postali roditelji, r'n'b pjevačica Beyonce Knowles i njezin suprug, reper Jay-Z otputovali su na odmor gdje se 30-godišnja pjevačica priprema za skori povratak na scenu. Kao destinaciju odabrali su St. Barts gdje su snimljeni kako uživaju sunčajući se na plaži dok im je malenu Blue Ivy čuvala dadilja.

Beyonce još uvijek nije u potpunosti vratila liniju nakon poroda pa je tako po plaži šetala u jednodijelnom kostimu ali je i cijelo vrijeme držala ručnik oko stomaka. Paparazzi su je snimili i u moru gdje se otišla rashladiti prije nego se pridružila svom suprugu na plaži.

Dan prije snimljeni su i na jahti, zajedno s prijateljima i malenom Blue Ivy. Nije poznato koliko namjeravaju biti na odmoru no s obzirom da se Beyonce uskoro vraća na scenu - 25. svibnja imati će prvi nastup nakon duže pauze od rujna prošle godine - sigurno je da će iskoristiti slobodne dane za uživanje na plaži.

Vezane vijesti

More hrvatskog Jadrana izvrsne kakvoće

More hrvatskog Jadrana izvrsne kakvoće

More hrvatskog Jadrana je izvrsne kakvoće, nije onečišćeno komunalnim otpadnim vodama što znači da se kupači mogu sa sigurnošću kupati i rekreirati,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika