10.04.2012. / 13:41

Autor: Nacional.hr

Volite se igrati? - Dođite na Dan društvenih igara

U svijetu dominacije video, računalnih i online igara, skupina zaljubljenika u igranje društvenih igara odlučila je i mladim i starim naraštajima pokazati prednosti igranja u društvu i maknuti ih od računala, barem na 1 dan

S zajedničkim ciljem da populariziramo društvene igre u Hrvatskoj te putem Dana društvenih igara okupljamo sve igrače na jednom mjestu, svima ćemo pružiti nezaboravan dan, kojeg će se s veseljem sjećati i rado ponavljati.

Veselimo se dolasku igrača od 7 do 77 godina, koji će imati prilike zaigrati zanimljive, zabavne i edukativne igre. Između ostalih, igrat ćemo vrlo dinamične igre Pandook!/Biatlon, Bohnanzu, Jungle Speed, Hey that's my fish, Pitchcar, Coloretto, Ticket to Ride: Europe, Settlers of Cattan, Carcassonne, Pandemic, Ubongo, Pathfinder Beginner Box i mnoge druge. Također, održat ćemo i turnir u igri Uskoci, zanimljivoj kartaškoj igri o hrvatskim gusarima u kojoj svaki igrač postaje kapetan koji skuplja slavu i bogatstvo ne bi li prije ostalih ispunio zadatak i postao novi vojvoda. Isto postiže pomoću prelijepo oslikanih karata.

Dan društvenih igara podržavaju i mnoge poznate osobe, među kojima su Robert Knjaz i Davor Gobac. "Društvene igre su odlične jer razvijaju zajedništvo, ljudi se druže licem u lice, a ne virtualno! Tu se možeš nasmijati, zabaviti, nešto naučiti, možeš se zaljubiti ili steći nove frendove, a u konačnici tako se razvija emocionalna i društvena inteligencija! Živite svoj život umjesto da na telki ili netu gledate tuđi. Dakle, igrajte se ljudi, dok ne pukne zora!" - veselo je, u svom stilu, poručio Knjaz.

Čekamo vas u klubu Buena Vista, 15.travnja 2012.godine, od 11 do 18 sati. Adresa...klub Buena Vista u Savskoj cesti 120, ulaz besplatan!

Neka igre započnu!

Vezane vijesti

Krokodil - Književni festival

Krokodil - Književni festival

Zagreb, 13. lipnja 2012. - Novi veliki ljetni festival Krokodil, regionalni i internacionalni festival čitanja, po prvi put od svog osnivanja održat… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika