10.04.2012. / 22:10

Autor: Hina

Otkazali im gostoprimstvo

U 'Palasu' neće biti konferencija HČSP-a

Direktorica zagrebačkog Hotela "Palace", Josipa Jutt Ferlan, izjavila je poslijepodne Hini kako se u tom hotelu neće održati Međunarodna nacionalistička konferencija u organizaciji Hrvatske čiste stranke prava (HČSP).

DJosip MiljakJosip Miljakirektorica zagrebačkog Hotela "Palace", Josipa Jutt Ferlan, izjavila je poslijepodne Hini kako se u tom hotelu neće održati Međunarodna nacionalistička konferencija u organizaciji Hrvatske čiste stranke prava (HČSP).

"Ništa takvog se u hotelu ne održava. Hotel i uprava ne podržava ekstremne skupine i govor mržnje. Mi se bavimo hotelijerstvom, a ne politikom", rekla je Jutt Ferlan za Hinu.

Predsjednik HČSP-a Josip Miljak - koji je ranije danas rekao da će u petak u Hotelu "Palace" biti skup sa 100-tinjak predstavnika iz politički srodnih stranaka i udruga iz Madžarske, Bugarske, Njemačke, Austrije, Francuske, Belgije tj. Flandrije - kasno popodne je priopćio kako su im iz "Palacea" otkazali najam dvorane.

"Nakon što smo hotelu 'Palace' uredno platili dvoranu za 13. travnja, najam dvorane nam je također žurno otkazan", navodi se, uz ostalo, u priopćenju za javnost HČSP-a te dodaje kako su ih zamolili da prihvate povrat novca za dvoranu.

Predsjednik HČSP-a Miljak u priopćenju kaže kako ne odustaju od Konferencije, ali odustaju od traženja dvorane.

Najavljuje kako će Međunarodna nacionalistička konferencija biti održana na Trgu bana Jelačića, kod spomenika, u petak, 13. travnja, u 18 sati.

Osvrćući se na izjavu predsjednika Republike Ive Josipovića koji je danas rekao kako ne podržava okupljanje HČSP-u srodnih europskih stranaka u petak u Zagrebu na Međunarodnoj nacionalističkoj konferenciji jer su među sudionicima i oni koji dovode u pitanje teritorijalni integritet Republike Hrvatske te u programima imaju govor mržnje, predsjednik HSČP-a Miljak naveo je da će "predsjednika Josipovića prijaviti EU institucijama".

Vezane vijesti

Zatvaranje EU-a na duže vrijeme

Zatvaranje EU-a na duže vrijeme

Visoki poljski državni dužnosnici izrazili su u ponedjeljak u Splitu na konferenciji "Regionalni razvoj i fondovi Europske unije - prijenos znanja i… Više

Komentari

registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 10.04.12. 22:23

Idite na Ravnu Goru braći četnicima. Nijednim nije mjesto među civiliziranim ljudima.


registracija
14/11/07

laufer, 10.04.12. 22:43

Cijelom tom društvu, na čelu sa ovom budalom Miljkom, treba organizirati konferenciju u Remetincu.
Na duži broj godina.


registracija
26/12/06

capica, 10.04.12. 23:12

Vlaisavljević, 10.04.12. 22:23

Čudno da i njih nisu pozvali, oni su braća po svjetonazoru.


registracija
6/1/12

UnDeR, 11.04.12. 00:15

Vlaisavljeviću, od kad si ti to civilizovan smeće jedno?


registracija
9/8/09

vinko12, 11.04.12. 01:32

Trebaju se okupiti na TRGU ZLOCINCA TITA a ne Jelacicevom jel su isto drustvo s brozom i njegovim sljedbenicima antifasitickim koljacima.


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 11.04.12. 06:14

Ustaše,sikter braći četnicima po nožu.....primitivizmu.....ne zagađujte okoliš......šta treba da dozvilimo šačici primitivaca......da remete mir....?Samo u jednom primjeru bih stao uz vas,a on je kad bi četnici vaša braća madirali preko Drine....opet kad razmislim,pošto ste braća......možda nebi bilo sigurno......za sve ostalo,gore vas tretiram od četnika.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika