11.04.2012. / 10:25

Autor: Nacional.hr

Građanska akcija:

'Ne želim robovati novcu! Hoću K+ bon'

"Glavne uloge u filmu su zauzeli štovatelji lika, djela i bonova Ivice Todorića - K + Kršćani s vama kroz život", poručuju iz Građanske akcije

Arhiva/IlustracijaArhiva/Ilustracija"Ne želim robovati novcu! Hoću K+ bon", naziv je osmominutnog video-priloga, nastalog u režiji Građanske akcije, u kojem se osluškuje puls građana po pitanju isplate (dijela) plaća Konzumovim bonovima.

Riječ je, dakako, o ironičnoj reakciji na sve učestalije novinske napise prema kojima neke tvrtke svojim radnicima isplaćuju plaće upravo na taj način. Građanska akcija stoga je pitala građane što oni misle o ideji legalnog uvođenja takve prakse.

"Glavne uloge u filmu su zauzeli štovatelji lika, djela i bonova Ivice Todorića - K + Kršćani s vama kroz život", poručuju iz Građanske akcije.

Prilog, inače prvi u serijalu "Izjave iz druge galaksije", sadrži i ideju izdavanja zajedničkog bona Katoličke crkve i Konzuma u kojem bi Crkva distribuirala bonove vjernicima, a potom će to kler kompenzirati sa Konzumom.

Evo što su rekli građani:

Vezane vijesti

Video: Nasrnuo na aktivista pred Lisinskim

Video: Nasrnuo na aktivista pred Lisinskim

Aktivisti Građanske akcije prosvjedovali su pred Koncertnom dvoranom Lisinski u kojoj su se održavali izbori za predsjednika HDZ-a, u rukama su… Više

Komentari

registracija
18/6/09

Papar, 11.04.12. 10:43

Vjerovali ili ne, preko 90% dobiti HT-a, koja se svake godine izvlači iz naše države u Njemačku u Deutsche Telekom A.G. , ostvaruje se preko infrastrukture koja uopće nema uporabnu dozvolu!!!

Kako je do toga uopće moglo doći?
Poslijednjih 12 godina u upravi HT-a nije bilo niti jednog člana koji je pravne struke. Imali su čak i takve članove koji nikada nisu uspjeli završiti nikakav fakultet.

Član uprave zadužen za tehniku, izvršni direktor podjedinice za mreže i direktor sektora za planiranje i razvoj nisu položili stručni ispit, nisu članovi komore arhitekata i inženjera u graditeljstvu i nemaju uvjerenje o osposobljenosti u skladu sa Zakonom o gradnji.

Nasuprot tome, kompanija je za predsjednika uprave imala Ivicu Mudrinića koji se od početka svoje karijere u Hrvatskoj služi obmanama i prevarama, te je od početnih pola milijuna njemačkih maraka vrijednog stana kojeg je 1992. godine „trampio“ sa državom, obmanjujući javnost da je u zamjenu državi poklonio svoje patente, stasao u najvećeg balkanskog iluzionistu svih vremena koji svake godine državu košta milijarde kuna.

Međutim dobit ostvarena na takav način je protupravna dobit.

http://pollitika.com/kako-je-banda-ivice-mudrinica-opljackala-drzavu


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika