11.04.2012. / 11:37

Autor: Totalsport

Raga: Perasović će donijeti stabilnost našem klubu

- Odmah je bilo jasno da je Perasović sa sobom donio posebnu atmosferu u klub

Velimir PerasovićVelimir PerasovićU košarkaškom klubu iz Valencije su izuzetno zadovoljni s radom svog sadašnjeg trenera, Hrvata Velimira Perasovića, pa mu je shodno tome ponuđen novi ugovor kojeg je prihvatio i potpisao.

Produljio je tako Perasović svoju vjernost do 2014. godine, a samo recimo da je od trenutka kada je došao u klub Valencia ostvarila omjer 7-3 u domaćoj Endesa ligi, te 5-1 u Eurocupu, gdje su se ujedno plasirali na Final Four. U domaćem su prvenstvu, pak, između ostalih razbili Real Madrid, te umalo iznenadili Barcelonu u gostima.

- Odmah je bilo jasno da je Perasović sa sobom donio posebnu atmosferu u klub. Nadali smo se da smo pogodili s njim i sada mogu reći da smo postupili ispravno - rekao je Paco Raga, generalni menadžer kluba, uz dodatak:

- Uvjereni smo da će Perasović donijeti stabilnost klubu. Imamo s njim velike ambicije, a on je spreman uhvatiti se u koštac s njima. Jako smo zadovoljni što nastavljamo naš zajednički put.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika