11.04.2012. / 11:56

Autor: Totalsport

Rodwell ponovno ozlijedio zadnju ložu, završeni snovi o Euru?

- Teško je vjerovati da će nastupiti na Euru. Morao bi se prije toga vratiti utakmicama što je nemoguće - poručio je menadžer Evertona David Moyes

Jack Rodwell (Wikipedia)Jack Rodwell (Wikipedia)Mladi veznjak Evertona Jack Rodwell (21) po svemu će sudeći propustiti ovogodišnje Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini zbog nove ozljede zadnje lože.

Klub iz Liverpoola je odlučio poslati svoga talentiranog nogometaša uglednom Bayernovom liječniku dr. Hansu Müller-Wohlfahrtu koji bi trebao otkriti koji je razlog tolikom broju Rodwellovih ozljeda. Mladić je, naime, prošli vikend ozlijedio zadnju ložu već peti put od prosinca prošle godine! Za njega je aktualna sezona završena, a nema praktički nikakvih izgleda ni za nastup na Euru.

- Teško je vjerovati da će nastupiti na Euru. Morao bi se prije toga vratiti utakmicama što je nemoguće - poručio je menadžer Evertona David Moyes.

U klubu su toliko zabrinuti za zdravlje svoga nogometaša da su ga slali na razne testove posljednjih mjeseci, a čak su provjeravali i način na koji sjedi u svome automobilu, misleći da se tu krije razlog učestalim problemima.

Rodwell je prošle jeseni debitirao za englesku reprezentaciju, nastupivši u prijateljskim utakmicama protiv Španjolske i Švedske.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika