11.04.2012. / 12:09

Autor: Totalsport

Serie A: Sretna pobjeda Milana u Veroni

Chievo je ukupno imao 12 udaraca, a Milan tek pet, s tim da su i jedni i drugi samo dva puta pucali u okvir vratiju

Igrači AC Milana (Reuters)Igrači AC Milana (Reuters)Nogometaši Milana pomalo su sretno došli do pobjede u 32. kolu talijanske Serije A, te su ponovno zasjeli na vrh ljestvice. S 1-0 su pobijedili Chievo u Veroni, te sada imaju dva boda više od Juventusa.

No, torinska momčad tek u srijedu mora odraditi svoj ogled ovog kola. Na svom će stadionu Juventus igrati protiv trećeplasiranog Lazija.

Milan je sjajnim pogotkom Sulleyja Muntarija već u 8. minuti došao do pogotka, kasnije se pokazalo jedinog na ogledu. Muntari je topovski opalio s dvadesetak metara i svladao domaćeg vratara Sorrentina, a u ostatku utakmice Milan je mudro, ali ponekad i panično, branio tu brzo stečenu prednost.

Chievo je ukupno imao 12 udaraca, a Milan tek pet, s tim da su i jedni i drugi samo dva puta pucali u okvir vratiju. No, Chievo je unatoč dinamičnijoj i odlučnijoj igri ostao bez izjednačenja, te konkretnosti u završnici.

Recimo da je u 80. minuti Alessandro Nesta vidljivo igrao rukom u svom šesnaestercu i bio bi jedanaesterac za domaćina da pomoćnik nije podigao zastavicu zbog zaleđa.

Milan je tako dobio utakmicu nakon niza od četiri ogleda bez pobjede (Catania, dva puta Barcelona i Fiorentina), te se time vratio u borbu za naslov prvaka.

Ostale se utakmice ovog kola igraju u srijedu.

Serie A, 32. kolo:

Chievo - Milan 0-1 (Muntari 8)

Redoslijed: 1. Milan 67, 2. Juventus 65 (-1), 3. Lazio 54 (-1), 4. Udinese 51 (-1), 5. Napoli 48 (-1), Roma 47 (-1)..., 9. Chievo 42...

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika