11.04.2012. / 12:35

Autor: Nacional.hr

Župani žele razviti 'Titov brand'

Župani žele povezati Brijune i Kumrovec te razviti 'Titov brand'

Josip Broz TitoJosip Broz TitoŽupan Krapinsko-zagorske županije Siniša Hajdaš Dončić i župan Istarske županije Ivan Jakovčić najavili su sastanak u Kumrovcu na kojem će razgovarati o mogućnostima turističkog povezivanja Kumrovca i Brijuna te razvoju 'Titovog branda'.

Osim župana, sastanku će prisustvovati i Ratomir Ivičić, direktor tvrtke „Brijuni rivijera" i predsjednik Upravnog vijeća Nacionalnog parka Brijuni te Dragutin Ulama, načelnik Općine Kumrovec.

Što su točno župani naumili te da li su postgli nekakav dogovor biti će poznato nakon sastanka u četvrtak.

Vezane vijesti

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Od 1. srpnja 2013. godine u planu je otvorenje trajektne linije između kopna i poluotoka Pelješca, namijenjene prvenstveno prijevozu kamiona, najavio… Više

Komentari

registracija
25/10/10

cuma, 11.04.12. 13:35

Zemljo otvori se! 20 godina nam je trebalo, tko nas je kočio, zašto to nije učinjeno ranije, tko nam je nanio neprocjenjivu materijalnu i nematerijalnu štetu, u pitanju su naime ogromna neostvarena dobit u turizmu i što je još važnije srozavanje ugleda Hrvatske u svijetu koji je volio Tita.
Srbi su ga htjeli probosti glogovim kolcem u grobu, ali ne daju kuću cvijeća, nema teorije da nam ga mrtvog daju da ga pokopamo u Kumrovcu. Uf,,,što su nam sve prodavali posljednjih 20 godina!?


registracija
5/3/10

starimudrac, 11.04.12. 14:21

cuma, sad bu te zvonko poklopil!


registracija
20/8/10

McCoy, 11.04.12. 16:42

@cuma

To je zato sto bi svako, ko bi se pre 10 godina usudio da pomene tu ideju, bio optuzen da je jugonostalgicar i time zapecatio svoju politicku karijeru.
A njegovo ime i lik su mogli biti zaista dobar brend, ako ne u svetskim a ono bar u lokalnim razmerama.
No kao sto rece starimidrac, sad ce Zvonko da zazvoni....


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 11.04.12. 18:37

sigurno ce PRODAT BRIJUNE,he,he,he


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 11.04.12. 18:51

Napokon nešto pametno da čujem poslije dužeg vremena.


registracija
9/8/09

vinko12, 11.04.12. 19:05

I u Kambodzi su crveni kmeri htijeli dodici turisticki centar Pol Potu. Konacno im se danas sudi za masovne zlocine. Tako ce biti jednog dana i s jednonogim koljacem brozom


registracija
27/11/11

Culex, 12.04.12. 08:11

Kaptol je htio kupiti runirane objekte "Političke škole" ,"Spomen dom" i "rezidenciju" sv Rok.Nudili su u kompenzaciju vladajućoj SDP lokalcima u zamjenu za opći oprost grijeha! Kako je bilo predizborno vrijeme,lokalni je SDP sve krivo svatio i sve je propalo! Sad kad je g.Hajdaš Dončić ministar u Vladi,a kako vele da je crven sav kak zagorski puran,..eto šanse da Honing napravi vijadukt prek Sutle,Sv.Gora,Gorskog kotara pa taman u Zelenu Lagunu!Tam ,vele,najbolje paše zelena malvazija skup sa zagorskom kraljevinom.Zna to dr Jakopčić jako dobro! A g. drug pokojni predsjednik TITO tak lepe zabavlja no,vele da je općenito vrlo žalostan kako se njegova veljika ostavština uništava.


registracija
27/11/11

Culex, 12.04.12. 09:12

Vidim da neki sporedni likovi spremaju u geldtašl lovu kaj još na vrbi svira!Ne bu išlo ovaj put,dragi prijateli! Smo se mi Zagorci sredili,kaj stalno jedna polovica progleda poslije izbora i sad ,fala Sv.Roku,nam organ mozak čist dobro prede.Sad svi dobre vidimo i to tek nakon 100 dni nove vlasti! Ak budu još sto dana na vlasti bu nam sve prešlo u treću dimenziju i u3D !Zato,pod hitno moramo opet pozvati u milostivi došlec gospodično Holy jer je s njom sve neka fluidska dimenzija.Onda ju spustimo kajakom trasom buduće olimpijske staze,..od amonijaka bu došla k sebi negdje kod Vrapča..i tak pola Vlade ! Kad nam nebu imal više tko dolaziti,se zbrojimo (eure također) i počnemo se furati na naše zagorske brandove: purice,mlince,Tuđmana,Tita,Hitreca,Tahija,Đalskog,Terme Tuheljske(kaj god) ze kar pridete..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika