11.04.2012. / 16:06

Autor: Nacional.hr

Digitel: 'Lesar ne govori istinu'

Podsjetimo, Hrvatski laburisti optužili su danas HNS i čelnika te stranke Radimira Čačića da, iza leđa SDP-u te u suradnji s Upravom HRT-a i marketinškom agencijom Digitel, pokušavaju preuzeti upravljanje HRT-om. Digitel odgovara kako se radi o neistinama

Dragutin Lesar; Photo: Patrik Macek/PIXSELL Dragutin Lesar; Photo: Patrik Macek/PIXSELL Digitel grupa reagirala je na današnje izjave zastupnika Dragutina Lesara, koji je tu marketinšku agenciju spomenuo u kontekstu pokušaja preuzimanja upravljanja nad HRT-om. Iz Digitel grupe ističu kako su takvi navodi 'u potpunosti netočni'.

"Iako se navodno ukida institucija ispravke netočnog navoda u ovom slučaju moramo ispraviti ne samo netočnu već i ridikuloznu tvrdnju g. Lesara te kratko i jasno reći - ne bavimo se „preuzimanjem upravljanja HRT-om" i svatko tko tvrdi išta slično konstruira i ne govori istinu. Saborski zastupnici trebali bi biti odgovorni za izgovorenu riječ i kada ne bi bio zaštićen imunitetom uvaženi zastupnik Lesar bi za ovo trebao biti tužen. Da nije žalosno, ovakvo neodgovorno ponašanje i istupanje saborskog zastupnika, bilo bi smiješno", poručili su iz Digitela.

Podsjetimo, Hrvatski laburisti optužili su danas HNS i čelnika te stranke Radimira Čačića da, iza leđa SDP-u te u suradnji s Upravom HRT-a i marketinškom agencijom Digitel, pokušavaju preuzeti upravljanje HRT-om.

"I u SDP-u su konačno shvatili da im HNS i prvi potpredsjednik Vlade Čačić igraju iza leđa i preuzimaju rukovođenje HRT-om u dogovoru sa sadašnjom Upravom i Digitelom. Goebbelsove manipulacije, gestapovske efikasnosti koje je najavio Čačić su na djelu i čim prije to shvati premijer Milanović tim prije će se problem HRT-a, kao javnog servisa i vlasništva građana, početi rješavati", rekao je Dragutin Lesar, predsjednik Laburista.

Vezane vijesti

Pad podrške SDP-u

Pad podrške SDP-u

Redovito mjesečno istraživanje političkih preferencija u Hrvatskoj agencije Promocije plus pokazalo je kako je nastavljen pad podrške SDP-u, dok je s… Više

Komentari

registracija
26/10/11

iznogud, 11.04.12. 16:20

U pravu je Lesar. Čačić hoće vladati preko ružne PR babetine Ankice Mamić koja ga je, inače, mudro savjetovala da prizna kako je bahat.


registracija
17/4/11

DONDON, 11.04.12. 17:14

Lesar bi trebao svoje frustracije i loše odnose sa njegovom bivšom strankom staviti po strani kada su u pitanju nacionalni interesi. Inače, opterećen Čačićem i HNS-om stalno nešto podmeće i zlonamjerno želi unijeti nemir u vladajuću koaliciju. Prestavlja se kao narodni tribun, govori ono što bi netko želio čuti, a ustvari nema nikakvu snagu da bilo što provede u djelo. Slučajno je dobio toliko zastupnika u Saboru, pokupljenih sa svih strana po jedan, zahvaljujući HDZ-ovom pustošenju Hrvatske. Znači da u nijednoj sredini nema veću potporu, nigdje ne može osnovati podružnicu niti ima jače uporište. Previše se pojavljuje po javnim medijima, dijeli "mudrosti" možda baš zahvaljujući ostacima hdz kadovima u tim medijima.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika