11.04.2012. / 18:52

 

Istureni homofob u 'vrućim' pozama

Koliko i na koji način su fotografije predsjednika mladeži HČSP-a upečatljive sugerira i razgovor koji se povodom istih zapodjenuo na rečenom forumu, a u kojem sudionici rasprave sugeriraju da se ispod homofobne Franove fasade krije znatno delikatniji cvijetak

Foto: zagreb-pride.netFoto: zagreb-pride.netFrano Čirko, predsjednik pomlatka HČSP-a, u hrvatskoj javnosti poznat po fotografiji na kojoj trenira vještinu 'mjerenja kukuruza' te kao redovni sudionik zagrebačkih antigay prosvjeda, uskoro bi popularnost mogao multiplicirati zahvaljujući nekim sasma drugačijim pozama koje je također zabilježio fotoaparatom...

Na forumu Zagreb Pridea osvanule su naime fotografije u kojima obnaženi Frano pozira sa mnoštvom muških prijatelja, jednako deficitarnih po pitanju odjevnih predmeta.

Koliko i na koji način su Čirkove fotografije upečatljive potkrepljuje i razgovor koji se povodom istih zapodjenuo na rečenom forumu, a u kojem sudionici rasprave sugeriraju da se ispod homofobne Franine fasade krije znatno delikatniji 'cvijetak'.

"A jadni Čirko, valjda nije ni svjestan da tetka koju skriva duboko u sebi stalno izlazi na površinu (...) u 21. stoljeću i vremenu interneta biti će mu teško prefarbati svoju prošlost ako se jednoga dana emancipira. Morat će to više u stilu - kod Danijele u '8. katu': "Kako sam mržnjom prema homoseksualcima prikrivao vlastiti homoseksualizam.", samo je jedan od komentara na račun seta fotografija sa ogoljenim Čirkom. (H.Š.)

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 11.04.12. 20:24

Šta, mjerač visine kokuruza peder?


registracija
24/7/11

mrvek, 11.04.12. 20:29

latentni gej. Moguće. Samo se ubacio unutar mladeži kako bi iznutra uništio tu homofobnu organizaciju.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika