12.04.2012. / 07:55

Autor: Hina

Charles Manson ostaje u zatvoru

Manson služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubojstva sedam osoba 1969. godine u Los Angelesu, među kojima je bila i trudna supruga Romana Polanskog, Sharon Tate

Foto: WikipediaFoto: WikipediaKalifornijski odbor za uvjetne kazne ponovno je u srijedu, dvanaesti puta, odbio Charlesu Mansonu zahtjev za puštanjem na uvjetnu slobodu.

Serijski ubojica Manson (77) se dulje od 40 godina nalazi u zatvoru, gdje izdržava doživotnu kaznu.

Manson nije bio na saslušanju, a odbor za uvjetne kazne je zaključio da on nije uložio nikakav trud da se rehabilitira i socijalizira.

Manson služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubojstva sedam osoba 1969. godine u Los Angelesu, među kojima je bila i trudna supruga Romana Polanskog, Sharon Tate.

Tada je Manson kao i četvero njegovih suučesnika osuđen na smrt, ali je kazna 1972., kada je Kalifornija ukinula smrtnu kaznu, zamijenjena je doživotnim zatvorom.

Među njegovim sljedbenicama, Leslie Van Houten je odbijen 19. zahtjev za puštanjem na slobodu u srpnju 2010., a Susan Atkinson je umrla u zatvoru od raka u rujnu 2009. nakon što joj je odbijena molba za puštanje na slobodu.

Komentari

registracija
2/6/11

stereo, 12.04.12. 08:12

Socijalizaciju, ma daj kome ti to. To je trebalo odmah psmicat i ZDRAVO.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika