12.04.2012. / 13:19

Autor: Martina Čizmić

Google+ postaje još jednostavniji

Osim što će biti vizualno drugačiji, nova verzija Goolge+ imati će poboljšan prikaz objavljenih fotografija i videa, a najavljene su novosti i u načinu na koji se do sad komuniciralo s pripadnicima krugova

Foto: GoogleFoto: GoogleGoogleova društvena mreža Google+ dobiti će nov izgled te će biti još jednostavniji za korištenje no što je to bio do sad.

Promjene je na službenom blogu najavio viši potpredsjednik u Googleu Vic Gundotra.

Osim što će biti vizualno drugačiji, nova verzija Goolge+ imati će poboljšan prikaz objavljenih fotografija i videa, a najavljene su novosti i u načinu na koji se do sad komuniciralo s pripadnicima krugova.

"Usredotočili smo se na vas, ljude do kojih vam je stalo i stvari koje vas zanimaju. Nastaviti ćemo poboljšavati stvari koje već poznajete i volite - od Traži i Karte do Gmaila i YouTubea. Današnje temeljne promjene omogućiti će nam da ostvarimo još jednostavniji i ljepši Google", zapisao je na kraju Gundotra.

Vezane vijesti

Pripremite se: Timeline postaje dostupan svima

Pripremite se: Timeline postaje dostupan svima

Facebook se ponovno mijenja, na užas ili veselje njegovih korisnika. Točnije, od danas je svim korisnicima diljem svijeta dostupan 'novi' Facebook… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika