12.04.2012. / 18:45

Autor: Nacional.hr

Oni dolaze. Ali samo kao turissti

"Naši gosti sutra svi dolaze, bez obzira na zabranu vlade, ali ipak skupove nećemo održati, ali ćemo poslušati i drugu zapovijed vlade, da su naši gosti dobrodošli kao turisti, pa ćemo ih povesti u obilazak grada i pokazati im oskrnavljenu zgradu vlade", piše Miljak

Josip MiljakJosip MiljakNakon što su Hrvatskoj čistoj stranci prava i njihovoj Međunarodnoj nacionalističkoj konferenciji gostoprimstvo otkazale i Matica hrvatska i hotel Palace, a policija im zabranila okupljanje na Trgu bana Jelačića, oglasio se predsjednik stranke Josip Miljak.

U priopćenju koje je odaslao medijima, Miljak se obrušio na Vladu i policiju, nazvavši Hrvatsku "bastionom boljševizma i staljinizma u Europi".

"Naši gosti sutra svi dolaze, bez obzira na zabranu vlade, ali ipak skupove nećemo održati, ali ćemo poslušati i drugu zapovijed vlade, da su naši gosti dobrodošli kao turisti, pa ćemo ih povesti u obilazak grada i pokazati im oskrnavljenu zgradu vlade", piše Miljak i dodaje kako će stranka poduzeti potrebne pravne korake.

Dodaje kako će podnije tužbe protiv vlade, svih medija u Hrvatskoj te protiv anonimnih "počinitelja hajke", a njihovi gosti će proširiti glas kako im je "Hrvatska uskratila gostoprimstvo na vrlo grub način.

"U kakvom jadnom i demokratski nezrelom društvu živimo, potvrđuje i izostanak reakcija koje bi se protivile zabranama naših skupova, ali ne možemo ne spomenuti jednu podršku zabrani skupova od strane Daniela Srba. Prema izvorima iz njegove kampanje, Srb je takvu Konferenciju planirao održati s Jobbikom i još nekima uoči proteklih parlamentarnih izbora, ali je glatko odbijen, jer se nije povjerovalo u njegovu masonsko-rotarijansku
iskrenost, pa je sada ljut na HČSP", piše na kraju Miljak.

Web stranica nedostupna

Zanimljivo je istaknuti kako je službena stranica Hrvatske čiste stranke prava tijekom poslijepodneva bila neodstupna, a na pojedinim Facebook grupama isticalo se kako skup nije otkazan što je izazvalo reakciju anfifašističkih grupa koje su najavile 'presretanje' "turističke skupine" na trgu bana Jelačića.

Vezane vijesti

Turističko paradiranje desničarskih marginalaca

Turističko paradiranje desničarskih marginalaca

György Gyula Zagyva, mađarski desničar i parlamentarac stranke Jobbik, 2009. kažnjen je dvogodišnjom zabranom ulaska u Srbiju zbog poziva mađarskoj… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 13.04.12. 07:59

koji je to redikul, bože dragi. A mlade voli latentni homoseksualac. Jadna stranka s jadnim ljudima. Hvala Bogu pa su ljudi pametni pa ih skoro nitko ne podržava!


registracija
27/8/10

ciglanailovac, 13.04.12. 09:48

A kako smo se samo radovali,kad su siptari pravili sranja i otimanja drzave od Srbije,uz pomoc amera i ostali srbomrzaca,pa onda kad smo ih mi Hrvati priznali,danima smo festovali po Hrvtaskoj,ali izgleda da svako dolazi po svoje,danas Madjari,sutra Talijani.......,trebamo se dobro lupiti po glavi i upitati se dali nam je zao,sto ovi dolaze po svoje...


registracija
24/7/11

mrvek, 13.04.12. 14:36

ma dolaze po guzicu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika