13.04.2012. / 09:48

Autor: Nacional.hr

Video: Uzaludnost traženja posla u RH

Riječ je o viralnom natjecanju Međunarodne organizacije rada, u kojem je i mlada ekonomistica ukazala na besperspektivnost ovdašnjeg tržištu rada, na kojem već mjesecima bezuspješno pokušava pronaći posao

IlustracijaIlustracijaHana Kolić, 27-godišnja ekonomistica, progovorila je putem videa objavljenog na Youtubeu o tome kako se deseci tisuća mladih poput nje suočavaju s nemogućnošću pronalaska posla u Hrvatskoj.

Riječ je o viralnom natjecanju Međunarodne organizacije rada, u kojem je i mlada ekonomistica ukazala na besperspektivnost ovdašnjeg tržišta rada, na kojem već mjesecima bezuspješno pokušava pronaći posao.

Vezane vijesti

Tko nema novaca, živi u "hotelu mama"

Tko nema novaca, živi u "hotelu mama"

Ostati doma, s roditeljima, ili se odseliti u podstanare? Mnogi mladi ljudi u Europi si postavljaju to pitanje od trenutka kad navrše punoljetnost.… Više

Komentari

registracija
23/12/11

jebokomunjare, 13.04.12. 10:28

POSLOVNI PRIJEDLOG


( CROATIA-HAUS)





Poslovni prijedlog za sve zainteresirane Privrednike iz Hrvatske.



HRVATSKA KUCA u Stuttgartu i Münchenu je Projekt koji ce omoguciti svim zainteresiranim Hrvatskim Privrednicima tj. Proizvodacima Trziste za izvoz Hrvatskih Prizvoda tj. prezentciju i prodaju na jednom mjestu,system -minimalno ulaganje—maksimalna zarada.

S obzirom da u Stuttgartu-Münchenu i okolici zivi velik broj Hrvata i drugih Naroda sa podrucija bivse Jugoslavije prepoznali smo sansu da ce Hrvati a i drugi narodi konzumirati/kupovati upavo prizvode iz Hrvaske, samim tim ce podrzati izvoz Hrvatskih privrednika tj.proizvoda a ujedno svojim konzumiranjem/potrosnjom Hrvatskih proizvoda i zastititi mnogo radnih mjesta u samoj Hrvatskoj koja se mogu zastititi i poboljsati upravo kroz izvoz i ovakav ili slican system prezentacije i prodaje.

Uz ovaj Projekt ---Hrvatska Kuca--- se predvidja prezentacija Turizma iz Hrvatske uz minimalne troskove i to uz Pomoc digitalnih Ploca/Video Zida koje ce svakodnevno tj. 24sata vrtiti tj. prikazivati sve Turisticke Gradove u Hrvatskoj tako da bi Turisti saznali iz prve ruke tj.odmah vrijeme u Gradu kojeg zele posjeiti temperaturu i vlaznost zraka i mora i sl. tj. ponuda na jednom mjestu i promidjbu seoskogTurizma .

Projekt:

1)Objekt sa 2.000-3.000 kvadratnih metara prodajnog prostora blizu Cenra Stuttgarta
2)Svaki privrednik ce dobiti tj. zakupiti oko 20-30m² prodajnog prostora ili vise po potrebi
3)Svaki privrednik ce placati najamninu za zakupljeni prostor iz ostvarenog dohotka kroz Prodaju svojih prizvoda,a izdaci se smanuju/minimiraju ako je veci broj Privrednika u Projektu.
4)Uz prodaju i prezentaciju prizvoda se pruza mogucnost Privrednicima da svoje proizvode prezentiraju na najvecim europskim i svjetskim Mesama/Sajmu u Stuttgartu-Münchenu gdje je posjecenost Mese(sajma) iz svih krajeva svijeta jako velika PA SE OTVARA MOGUCNOST I VRATA –PRIVREDNICIMA---za izvoz na sva druga svjetska Trzista.
5)U Projekt ce biti ukljuceni i svi ostali inoviteti tj. inovacije iz Hrvatske , sto znaci svi znanstveni i inovativni produkti ili radovi,radnje, i Prototypi svih inovativnih udruga,pojedinaca ako i koji to zele itd.


O detaljima ovog Projekta cemo se sa zainteresinim Privrednicima iz Hrvatske osobno dogovarati,za sva ostala pitanja se mozete obratiti nama direktno.

Lijep pozdrav iz Stuttgarta
Firma: Immobilien-IVICA
Ivica Peric
Reichenhallerstr.51
70372-Stuttgart


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika