13.04.2012. / 10:34

Autor: Totalsport

Hamilton kažnjen s pet pozicija zbog zamjene mjenjača

U McLarenu su problem s mjenjačem uočili u posljednjih nekoliko dana, a zbog njegove izmjene Hamilton neće moći u utrku krenuti s bolje od šeste pozicije

Lewis Hamilton (Reuters)Lewis Hamilton (Reuters)Na startu nedjeljne utrke Formule 1, Velike nagrade Kine u Šangaju, Britanac Lewis Hamilton u McLarenu biti će primoran spustiti se za pet pozicija na startnom gridu.

Zbog izmjene mjenjača Hamilton je kažnjen s pet pozicija, ali se Britanac unatoč tome nada da će njegov bolid biti dovoljno brz kako bi i treći puta u sezoni bio u prilici popeti se na pobjedničko postolje.

U McLarenu su problem s mjenjačem uočili u posljednjih nekoliko dana, a zbog njegove izmjene Hamilton neće moći u utrku krenuti s bolje od šeste pozicije.

Nakon „pole-positiona" u prve dvije utrke u Australiji i Maleziji, te dva treća mjesta Hamiltona, uz pobjedu u Melbourneu momčadskog kolege Jensona Buttona, čini se da je McLaren ne smanjio kvalitativnu razliku u odnosu na Red Bull, nego da u ovom trenutku ima vjerojatno najbolji bolid u Formuli 1.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika