13.04.2012. / 10:53

Autor: Totalsport

Dopredsjednik Sportinga uhićen zbog podmićivanja suca

Cristovao je navodno dostavio novac Joseu Cardinalu, koji je trebao biti pomoćni sudac utakmice između Sportinga i Maritima u četvrtfinalu Portugalskog kupa u prosincu prošle godine

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaDopredsjednik lisabonskog Sportinga Paulo Pereira Cristovao uhićen je u četvrtak zbog sumnje da je pokušao potkupiti suca.

Cristovao je navodno dostavio novac Joseu Cardinalu, koji je trebao biti pomoćni sudac utakmice između Sportinga i Maritima u četvrtfinalu Portugalskog kupa u prosincu prošle godine. Cardinal je, prema pisanju portugalskih medija, primio 2000 eura, ali ga je Sudačka komisija Portugalskog nogometnog saveza povukla s utakmice neposredno prije njezina početka. Sporting je, inače, slavio u tom dvoboju s 3-0.

Iz lisabonskog je kluba, polufinalista ovosezonske Europa lige, stiglo samo kratko priopćenje u kojem je potvrđeno da je policija bila u klubu, te da je Cristovao suspendiran.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika