13.04.2012. / 15:22

Autor: Nacional.hr

Sanader uvjeren

'Pakuju mi kriminalci iz HDZ-a'

"Svi koji su ulovljeni u kriminalnim radnjama odmah su rekli da su naredbe dobivali od mene", rekao je Sanader i na taj način ih nazvao kriminalcima

Ivo SanaderIvo SanaderIvo Sanader od početka suđenja nije bio previše susretljiv prema medijima. U načelu su na upite medija odgovarali njegovi odvjetnici, dok se on od novinara branio šutnjom. No, danas je nakon svjedočenja još jednog hrvatskog člana uprave Ine ipak spremno stao pred mikrofone.

Rezigniran je iskazima članova uprave Ine te dodaje kako se radi o "podmetnutim svjedocima" koji su na suđenje pozvani samo kako bi se odugovlačio proces.

Upitan tko ih je podmetnuo, Sanader, prenosi Index, nije želio odgovoriti, ali je zanimljiv odgovor dao na pitanje radi li se o svjedocima Jadranke Kosor.

"Mislim da je u vašem pitanju, koje je postavljeno na temelju analize činjenica, unaprijed ponuđen odgovor. A on, vjerojatno, nije daleko od istine", rekao je diplomatski Sanader.

Osvrnuo se i na suđenje u slučaju Fimi medija koje započinje u ponedjeljak. Rekao je kako je spreman te kako ima puno povjerenje u hrvatsko pravosuđe.

"Dokazat ću da se radi o politički motiviranom procesu, baš poput ovog", rekao je Sanader te se okomio na bivše stranačke kolege.

"Svi koji su ulovljeni u kriminalnim radnjama odmah su rekli da su naredbe dobivali od mene", rekao je Sanader i na taj način ih nazvao kriminalcima.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
2/1/11

prohujalo, 13.04.12. 17:38

Kriminalci HDZ-e- izjavljuje Senader......
mislim da je ovdje suvisan svaki komentar


registracija
26/2/12

Hercegovac, 13.04.12. 18:14

Kad bi se ta hdz bagra mogla izvoziti
....bili bi najbogatija zemlja na svijetu !


registracija
11/1/10

fluid, 13.04.12. 19:04

Sanader je obična moralna,karakterna i bezprizorna nula.Čovjek je najčišće smeće.Čisti đanki.HDZ-ovci - domoljubi od kalibra,pokazali su šta znači domoljubno licemjerje i pohlepa.Idiotizam i pokvarenost njihovo je glavno obilježje habitusa.Srazmjeri pljačke jednaki su dvjema trećinama količine i stranačke pripadnosti HDZ-u.Sve je na vidjelu i jasno kao dan a mnogi još dvoje; "dali je baš sve tako"!? Čista komedija od domoljublja.


registracija
15/11/06

rimaz, 13.04.12. 20:10

Kriminalci iz HDZ-a? A iz koje... je on ?


registracija
24/3/10

bagsy, 13.04.12. 20:18

Pa on više nije član hadezeja,izašao je,mislim,izbacdili su ga.
Zaključak,kad izađeš iz hadezeja ti si pošten,a oni su lopovi.Zatvara se krug,prije 20 godina 'vrhunac domoljublja i poštenja' dokazivao se učlanjenjem u hdz,danas je to izlaskom iz istog,ivo je izašao,dakle ostali su samo lopovi unutra,genijalno.


registracija
12/1/11

siziff, 13.04.12. 21:09

Tooooooooooo prikanoviću !

Konačno da sam doživio da Al Kapone krsti svoje kompanjerose lopovima.

Samo,..... imam paranoidni strah da je to sve teatar za sitnozubiće.
Vidjetiće se po kazni, (ili "kazni") dali sam bio Nostradamus iliti baba gatara


registracija
26/2/12

okvardz, 14.04.12. 09:03

ivo bio si na čelu tih bandita, koji su ti se uvlačili u guzicu. hdz je banda kriminalaca od baraka, kojoj je cilj opljačkati narod.


registracija
26/2/12

okvardz, 14.04.12. 09:04

a slika u saboru samo pokazuje koji su to banditi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika