13.04.2012. / 16:10

Autor: Totalsport

Guardiola: Abidalov oporavak odvija se prema planu

- Možemo li osvojiti prvenstvo? Pa, znate što ja mislim o tome. Moramo ostati u utrci za naslov što je duže moguće

Josep Guardiola (Reuters)Josep Guardiola (Reuters)Oporavak Barceloninog nogometaša Erica Abidala, koji je u utorak podvrgnut operaciji transplantacije jetre, teče prema planu, izvijestio je trener katalonske momčadi Pep Guardiola.

- je dobro. Liječnici koji ga tretiraju rekli su da se sve odvija prema planu. To je najbolja vijest koju smo mogli primiti - rekao je Guardiola.

Nije se želio upustiti u debatu s pomoćnim trenerom Real Madrida Aitorom Karankom, koji je ustvrdio kako je Cristiano Ronaldo bez dvojbe bolji igrač od Lionela Messija.

- Nemam problema s tom njegovom izjavom. Možemo biti sretni da imamo priliku vidjeti tako dobre igrače u akciji - šturo je odgovorio.

Već dulje vrijeme redovito mora odgovarati na pitanje može li Barcelona sustići i prestići Real Madrid u španjolskom prvenstvu, budući da Madriđani imaju četiri boda prednosti...

- Možemo li osvojiti prvenstvo? Pa, znate što ja mislim o tome. Moramo ostati u utrci za naslov što je duže moguće. No, ako napravimo samo jednu pogrešku, bilo u prvenstvu ili Ligi prvaka, nećemo osvojiti niti jedan naslov.

Barcelona u srijedu gostuje na Stamford Bridgeu kod Chelseaja u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka.

- Ne možemo i ne smijemo još razmišljati o toj utakmici. Ako želimo dobro obaviti posao, moramo misliti samo o prvoj sljedećoj utakmici.

A prva sljedeća je u subotu u gostima kod Levantea, u 34. kolu Primere.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika