13.04.2012. / 16:53

Autor: Nacional.hr

Karamarko: Volio bih da ova Vlada uspije

"Volio bih da ova Vlada uspije. No nije mi drago čuti da nam može pasti kreditni rejting", rekao je Karamarko

Tomislav KaramarkoTomislav KaramarkoI dok aktualna Vlada složno brani odluku o zabrani održavanja nacionalističke konferencije u Zagrebu, bivši ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko ne slaže se s takvom odlukom.

Gostujući na Soundsetu Karamarko je rekao kako on takav skup ne bi zabranio, ali ni na njemu sudjelovao.

Aktualni se kandidat za predsjednika HDZ-a osvrnuo i na novi Zakon o policiji za koji kaže kako vraća policiju 20 godina unatrag jer politizira strukturu ravnateljstva policije.

Iako je član oporbene stranke nije bio pretjerano oštar u kritici aktualne vlade.

"Volio bih da ova Vlada uspije. No nije mi drago čuti da nam može pasti kreditni rejting. Ne vidim da se događa inicijativa nečeg dobrog, iz jednostavnog razloga, puno se obećavalo, a ništa se još ne događa", rekao je Karamarko.

Karamarko je rekao i da neće surađivati s Vladimirom Šeksom, postane li čelni čovjek stranke. Smatra da je dosta autokratskog vladanja te da za bliskog suradnika protukandidatkinje Kosor neće biti mjesta, već će prednost dati mlađim ljudima koji nisu opterećeni prošlošću.

Za izborni poraz krivi predsjednicu stranke Jadranku Kosor za koju kaže da je vodila stranku poput faraona, ali i dodaje kako je korupcija u stranci, loša strategija i priprema također kumovala izbornom porazu.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
23/2/12

cakovecmoj, 13.04.12. 17:11

dadada
sad ti nećeš surađivati sa Šeksom
ma od kuda ti uopće ideja da ćeš postati predsjednik stranke?! buahahahahhaa


registracija
23/2/12

cookiese, 13.04.12. 17:11

Karamarko ne može biti predsjednik stranke jer je bio suradnik Mesića pa onda se predomislio pa je pomagao Sanaderu poslije toga postao je Jacina desna ruka i sada opet pljuje po njima.Još kada se pogleda da je bio bivši UDBAŠ sve nam je jasno o kakvom čovjeku je ovdje riječ.


registracija
13/4/12

luka45, 13.04.12. 17:13

Karamarko je rekao i da neće surađivati s Vladimirom Šeksom, postane li čelni čovjek stranke. Smatra da je dosta autokratskog vladanja te da za bliskog suradnika protukandidatkinje Kosor neće biti mjesta, već će prednost dati mlađim ljudima koji nisu opterećeni prošlošću.......VI STE SAMI SEBI KONTARDIKTORNI, JER SAMIM TIME ŠTO VI ŽELITE PREUZETI HDZ POBIJATE OVO DA PREDNOST TREBA DATI MLAĐIMA KOJI NISU OPTEREĆNI PROŠLOŠĆU, JER VI ITEKAKO JESTE!!!


registracija
11/1/10

fluid, 13.04.12. 21:13

Progledaj narode.I HDZ i SDP su različite strane iste medalje.Uz neznatne političke ideologije (?) mada neznam ni šta bi to trebalo u stvari biti,oni rade isti posao.Uvode novu Hrvatsku u neoliberalni kapitalizam na hrvatski način.Dakle-kapitalizam sa kapitalistima "preko noći".Sa kapitalistima koji nisu stekli znanjem,radom i upornošću kapital,nego otimačinom i kriminalom.Kakvi temelji-takva i država.Javne objede jednih protiv drugih,samo su scena za javnost.Žestoki okršaji među njima,u javnosti,neće rezultirati raščišćavanjem dosadašnjih nepravdi.Nema šanse!Vrana vrani oči ne kopa.Nijansa razlike među njima očituje se jedino o totalnom neznanju HDZ-a da išta napravi sa gospodarstvom i državom uopće.U smislu ikakvog napretka prema bolje.Sve ostalo je isto.Nije li ?Na kraju će biti sve dovršeno tuđmanovom doktrinom o 200 bogtih obitelji !Ili sam nešto propustio ?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika