14.04.2012. / 20:23

Autor: Hina

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba uhićena i privedena na kriminalističku obradu, neslužbeno se doznaje s obzirom da policija ne želi davati informacije jer je slučaj preuzelo državno odvjetništvo.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELLFoto: Ivo Čagalj/PIXSELLMuškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba uhićena i privedena na kriminalističku obradu, neslužbeno se doznaje s obzirom da policija ne želi davati informacije jer je slučaj preuzelo državno odvjetništvo.

Po neslužbenim policijskim informacijama, ženska osoba tridesetih godina vukla je muškarca pod automobilom od čiovskog mosta nekoliko kilometara, sve do Okruga Gornjeg u blizini kampa Rožac i parkirala vozilo u svom dvorištu.

Policija je alkotestirala vozačicu i utvrdila da je imala 0,6 promila alkohola u krvi.

Obdukcija bi trebala biti obavljena u ponedjeljak, a kriminalističkom obradom će se utvrditi je li vozačica prethodno automobilom udarila muškarca ili je on već ležao na cesti.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika