15.04.2012. / 19:30

Autor: Totalsport

Ljubičić: Misli su bile svugdje samo ne na terenu

Nakon meča hrvatski je tenisač sjeo na svoju klupu i u tom trenutku više nije mogao suspregnuti suze

Ivan LjubičićIvan LjubičićOve je nedjelje posljednji meč velike karijere odigrao 33-godišnji hrvatski tenisač Ivan Ljubičić. U 1. kolu ATP turnira u Monte Carlu pobijedio ga je još jedan Hrvat - Ivan Dodig.

Bilo je čak 6-0, 6-3 za Dodiga, a 33-godišnji Ljubičić, nekada i treći tenisač svijeta, odmah iza Rogera Federera i Rafaela Nadala, je to lako objasnio:

- Danas su mi misli bile svugdje samo ne na terenu. Bio je ovo težak dan za mene, kako na samom terenu, tako i izvan njega - rekao je nakon meča, na konferenciji za novinare, Ivan Ljubičić.

Nakon meča hrvatski je tenisač sjeo na svoju klupu i u tom trenutku više nije mogao suspregnuti suze.

- Ovdje je stvarno sve započelo za mene. Tu sam 1999. godine odigrao prvi veliki turnir, prošao kvalifikacije, kasnije pobijedio Medvjedeva i Kafeljnikova. Izabrao sam jedino pravo mjesto za oproštaj.

Inače, na prigodnoj svečanosti nakon meča na terenu su se Ljubičiću priključili direktor turnira Željko Franulović, te predsjednik ATP-a Brad Drewett da bi mu uručili pripremljena priznanja.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika