16.04.2012. / 10:44

Autor: Totalsport

WTA Barcelona: Errani bolja od Cibulkove u finalu

Talijanka je prve dvije titule u karijeri osvojila 2008. godine u Portorožu i Palermu, a ovo joj je drugi naslov ove godine, nakon Acapulca

Sara Errani (Wikipedia)Sara Errani (Wikipedia)Dominiku Cibulkovu U sedmom WTA finalu karijere, 24-godišnja Talijanka Sara Errani stigla je do četvrtog naslova. U finalu turnira u Barceloni, na zemljanoj podlozi, pobijedila je Slovakinju Dominiku Cibulkovu 6-2, 6-2.

Samo 65 minuta igre trebala je Errani za treću pobjedu u karijeri protiv Cibulkove u njihovom sedmom srazu. Slovakinja je samo dva puta u meču zadržala svoj servis, a šest puta ga izgubila, pa njezina dva breaka nisu imala nikakav značaj.

Talijanka je prve dvije titule u karijeri osvojila 2008. godine u Portorožu i Palermu, a ovo joj je drugi naslov ove godine, nakon Acapulca. Turnir u Barceloni osvojila je 33. tenisačica svijeta vrlo uvjerljivo, bez izgubljenog seta. U zadnja tri meča izgubila je samo 12 gemova.

Cibulkova je 17. igračica u svjetskom poretku. Ovo joj je bio peti WTA finale. Ostala je na jednom naslovu, prošlogodišnjem iz Moskve.

WTA Barcelona, finale:

Errani (7) - Cibulkova (3) 6-2, 6-2

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika