16.04.2012. / 10:53

Autor: Totalsport

ATP Casablanca: Andujar dobio španjolski finale

U prvom setu Ramos nije imao nikakve šanse, osvojio je samo osam poena, te je tri puta ostajao bez svog servisa

Pablo Andujar (Wikipedia)Pablo Andujar (Wikipedia)Pablo Andujar dobio je španjolski finale na ATP turniru u Casablanci, na zemljanoj podlozi. Nakon jednog sata i 46 minuta je pobijedio Alberta Ramosa 6-1, 7-6(5).

Meč je nekoliko puta prekidala kiša, pa se cijeli ogled prilično odužio, no unatoč tome je Andujar ostao miran u svakom trenutku susreta, te je proslavio drugu ATP pobjedu u karijeri. Ramos, pak, i dalje mora čekati na premijerno slavlje.

Inače, što na ATP turnirima, što na ATP Challenger turnirima, ovo je bio osmi međusobni meč ova dva tenisača, te 26-godišnji Andujar sada ima čak 7-1.

U prvom setu Ramos nije imao nikakve šanse, osvojio je samo osam poena, te je tri puta ostajao bez svog servisa. Na servis suparnika je osvojio samo - tri poena!

No, u drugoj se dionici situacija promijenila, pa je tako Ramos imao više break-prilika od suparnika (4-1), ali su obojica tek jednom uzeli početni udarac drugome. Na kraju se sve odlučivalo u tie-breaku gdje je Andujar bio bolji i na kraju dugog dana u Casablanci podigao ruke u znak pobjede.

ATP Casablanca, finale:

Andujar (3) - Ramos (7) 6-1, 7-6(5)

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika