16.04.2012. / 11:16

Autor: Totalsport

Di Matteo: Priznat nam je nepostojeći gol, ali...

Bili smo sretni, ali mislim da je možda bezrazložno pričati o tom pogotkom nakon što utakmica završi 5-1. Zar ne? - upitao se trener Roberto di Matteo

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaImpresivnom pobjedom od čak 5-1 nogometaši Chelseaja su u polufinalu FA Cupa pobijedili Tottenham, te se plasirali u finale gdje će igrati protiv Liverpoola.

Istina, nije sve bilo tako lako kako pokazuje rezultat, a dosta je kontroverzi otvorio drugi pogodak Chelseaja (Mata za 2-0), kada lopta nije bila niti blizu da prođe zamišljenu vratarsku liniju.

- Evidentno, lopta nije prošla liniju, ali sjetite se samo koliko puta Chelseaju u zadnje vrijeme nije suđen pogodak kada je lopta prolazila liniju. Bili smo sretni, ali mislim da je možda bezrazložno pričati o tom pogotkom nakon što utakmica završi 5-1. Zar ne? - upitao se trener Chelseaja Roberto di Matteo.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika