16.04.2012. / 12:02

Autor: Nacional.hr

HDZ-ovo članstvo želi Karamarka na čelu stranke

Karamarko je dobio nešto više od 20 tisuća glasova u anketi, odnosno gotovo 50 posto ispitanih upravo su njega odabrali kao osobu kojoj bi povjerili budućnost stranke

Tomislav KaramarkoTomislav KaramarkoŠto se više približavaju unutarstranački izbori u HDZ-u to se sve češće u javnosti pojavljuju nagađanja o tome koji od kandidata ima najveće šanse za osvajanje predsjedničkog mjesta. Čak su Drago Prgomet i Milan Kujundžić pozvali ostale kandidate na formiranje širokog bloka protiv Jadranke Kosor. Njihov prijedlog je neslavno propao, no pokazao je kako aktualna predsjednica Jadranka Kosor ima sve manju potporu članova stranke.

Prema anketi koju su organizirali KOO HDZ SAD i volonteri iz MHDZ, a koja je provedena je od 27. veljače do.15 travnja 2012.godine telefonskim pozivima na uzorku od 43213 članova HDZ-a, najveće šanse za predsjedničko mjesto ima Tomislav Karamarko.

On je dobio nešto više od 20 tisuća glasova u anketi, odnosno gotovo 50 posto ispitanih upravo su njega odabrali kao osobu kojoj bi povjerili budućnost stranke.

Nakon Karamarka s gotovo 14500 glasova nalazi se Darko Milinović dok je aktualna predsjednica Jadranka Kosor na trećem mjestu s nešto više od 3000 glasova.

Milan Kujundžić i Drago Prgomet skupili su nešto više od 2000 glasova, dok je posljednji Domagoj Ivan Milošević s tek nešto više od 1000 glasova.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
9/4/10

imela, 16.04.12. 12:33

onda HDZ clanstvo zeli potopiti stranku do kraja


registracija
31/1/10

STTony, 16.04.12. 12:33

Meni je isto draža Jaca.


registracija
13/9/08

annex, 16.04.12. 12:43

Kaj trebate špijuna da bi vas zvadio van? Loš je to špijun. Još ga se jedino nije odreklo njegovo paraobavještajno podzemlje. Tu je još šef, no ipak na kraju završi: "u laži su kratke noge". Tako će i sa Karamarkom, kratke noge i dugi nos!


registracija
24/3/10

bagsy, 16.04.12. 12:50

U čemu je razlika između sanadera i karamarka,sanader je veliki lopov a karamarko nešto manji.Karamarko si je namještao poslove za svoju tvrtku soboli ,nositelj je najmanje dvije kaznene prijave.
A što se tiče članstva hadezeja,oni točno znaju što žele,da svi članovi budu sretno umreženi u državne institucije,neki da odrađuju poslove za državu,a svi drugi,'komunjare' ,da plaćaju porez i budu građani drugog reda.
Za nekolicinu vodećih pretendenata za vrh hdz-a,mislim da svaki normalan čovjek u ovoj državi ne bi trebao imati lijepe riječi.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 16.04.12. 13:05

svaka čast HDZ, ovaj tip je polumafijaš. Poslje Pašalića i Sanadera izbor Karmarka je najbolji način da stranka ostane kriminalna interesna skupina.

Država u kojoj je karmarko na čelnoj funkciji nema šanse za uspijeh u civiliziranom demokratskom društvu 21 stolječa. Međutim tu je i pitanje da li su HDZ i njihovi glasači ikada željeli civiliziranu demokratsku državu?

Zoki i SDP se ne moraju puno truditi da ostanu na vlasti, kada vidiš ovakav HDZ važno je samo da HDZ ne dođe na vlast. Čačić i Linić su male bebe za Karamarka i njegovu kompu.


registracija
24/7/11

mrvek, 16.04.12. 13:12

Pa što se sikirate? Još bolje da bude Karamarko jer onda se neće nikad oporaviti i tako skoro neće na vlast.


registracija
24/2/12

sandra80, 16.04.12. 13:49

da, s Karamarkom je hdz-u potpisana propast, i tu se nece tako brzo oporavit


registracija
24/2/12

leonarda, 16.04.12. 13:52

Tomislav Karamarko je nesposobni povjesničar kojeg je naš hudi hrvatski slučaj zatekao na najodgovornijim mjestima u državi i trebalo bi mu dati nogu u dupe, a ne pustiti ga da se s nama zaza, odnosno da nas zezao najavama borbe protiv komunističkih zločinaca za vrijeme svoje funkcije ministra polocije, a sada opet nas tovi sa nekim svojim jadnim idejama i uvjerenjima da je on najbolji predsjednik za HDZ.

U svom usponu na vrh piramide vlasti - zasad vrlo uspješnom - Tomislav Karamarko igra kombinacijom novih i starih, prokušanih taktika. S jedne strane tu je izvrsna suradnja s obavještajnom zajednicom kojoj je jučer bio na čelu, a s druge politika buđenja aveti prošlosti koja će dati novu porciju podjela, besmisla i lamentacija o komunističkim zločinima koji moraju i imaju biti kažnjeni.

Nek mi netko objasni kako od može imati najviše šansi? pa za što? za predsjednika čega?


to je plaćena anketa, šanse su mu ko i da ja dobim na lotu koja ne igram


registracija
23/2/12

cookiese, 16.04.12. 14:30

Sve ankete su tako i tako naručene i nariktane.Kako je anketa na HDZ USA nariktana tako je i ova na FB stranici.HDZ USA tj. njezin predsjednik javno podržava Karamarka i ne čudi ovakav rezultat ankete u korist Karamarka.Isto tako anketa na FB-u sa kojom se Jaca hvali napravljena je tako da je brigadirka Jaca čitavo vrijeme na njoj gubila i najedanput je postala prva i to u roku tjedan dana.Što rade lažni profili čuda i to velika čuda.


registracija
9/3/10

nostradurus, 17.04.12. 15:09

Negativna selekcija je opet na djelu. HDZ NE ZNA (izjava sa suđenja).


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika