16.04.2012. / 19:48

Autor: Hina

Samoubojstvo počinio još jedan južnokorejski nogometaš

Tijelo Leeja Gyeong-hwana (24) pronađeno je tijekom vikenda u njegovom stanu u Incheonu, zapadno od Seoula, javlja agencija Yonhap pozivajući se na izjave iz policije

IlustracijaIlustracijaJužnokorejski nogometaš Lee Gyeong-hwan koji je doživotno suspendiran zbog uloge u aferi s namještanjem utakmica pronađen je mrtav u svom stanju, a sumnja se na samoubojstvo, javljaju lokalni mediji u ponedjeljak.

Tijelo Leeja Gyeong-hwana (24) pronađeno je tijekom vikenda u njegovom stanu u Incheonu, zapadno od Seoula, javlja agencija Yonhap pozivajući se na izjave iz policije.

Lee je suspendiran iz K-League nakon skandala s namještanjem utakmica prošle godine koji je južnokorejsku vladu prisilio na prijetnje da će ukinuti ligu. U vezi s tim skandalom uhićeno je gotovo 50 nogometaša.

To je bio najgori skandal koji je pogodio K-League u njenih 29 godina postojanja, a zbog njega su samoubojstvo počinili jedan bivši trener i još jedan nogometaš.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika