17.04.2012. / 13:36

Autor: Totalsport

Krajan započeo suradnju s Janković

Krajan je bivši trener Ruskinje Dinare Safine, koju je 2009. godine doveo do vrha WTA ljestvice, kao i Slovakinje Dominike Cibulkove koju je doveo do svjetskog broja 15

Željko Krajan (desno)Željko Krajan (desno)Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan (33) započeo je suradnju s bivšom najboljom tenisačicom svijeta, Srpkinjom Jelenom Janković (27).

Riječ je zasad o probnoj suradnji koja bi trebala trajati nekoliko tjedana, a započela je od danas (utorak) u Moskvi gdje će srpska Fed Cup reprezentacija nadolazećeg vikenda igrati dvoboj protiv ekipe Rusije.

Krajan je bivši trener Ruskinje Dinare Safine, koju je 2009. godine doveo do vrha WTA ljestvice, kao i Slovakinje Dominike Cibulkove koju je doveo do svjetskog broja 15.

Janković, trenutno 18. igračica WTA ljestvice, u karijeri je osvojila 12 turnira, od čega posljednji prije više od dvije godine u Indian Wellsu. Najbolji plasman na Grand Slamu joj je finale US Opena iz 2008. godine u kojem je poražena od Amerikanke Serene Williams.

Vezane vijesti

Oudin od kvalifikacija do naslova

Oudin od kvalifikacija do naslova

Američka 20-godišnja tenisačica Melanie Oudin u ponedjeljak je u finalu WTA turnira koji se igrao na travi u Birminghamu nadigrala Srpkinju Jelenu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika