17.04.2012. / 12:53

Autor: Ela Radić

Opet plavuša

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

27-godišnji Harry intenzivno se viđa s članicom grupe Saturdays, Mollie King

Princ je navodno zaluđen plavokosom pjevačicomPrinc je navodno zaluđen plavokosom pjevačicomPrinc Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry poznaju se već dvije godine, no u posljednje vrijeme počeli su se intenzivno družiti.

Harry je navodno potpuno poludio za ovom atraktivnom plavušom s kojom ga se često može vidjeti po londonskim noćnim klubovima. Njihovi zajednički prijatelji otkrili su medijima kako je istina da su u vezi, ali kako to još uvijek ne žele otkriti javnosti.

„Kratko su u vezi, ali su jako zaljubljeni“, priznao je neimenovani izvor britanskom Daily Expressu. 27-godišnji Harry se navodno interesirao za mladu pjevačicu još 2010. Godine, ali ona je tada bila u vezi s modelom Davidom Gandyjem s kojim je prekinula u veljači ove godine.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika