17.04.2012. / 14:27

Autor: Totalsport

Primera: Debakl Seville kod Getafea

Bio je ovo četvrti uzastopni poraz Andalužana kod Getafea, a kod Seville ništa nije donijeo niti ulazak Ivana Rakitića koji je od 72. minute umjesto Manua zaigrao na poziciji polušpice

Ivan Rakitić (Reuters)Ivan Rakitić (Reuters)U zadnjoj utakmici 34. kola Primere nogometaši Getafea na svom su stadionu u predgrađu Madrida "isprašili" Sevillu s uvjerljivih 5-1.

Kada je Negredo svojim 11. i to vrlo efektnim pogotkom „škaricama" doveo Andalužane u vodstvo u 19. minuti ništa nije slutilo na katastrofu koju su u razmaku od osam minuta nastavka doživjeli gosti iz Seville.

Za poravnanje je kod kornera s desne strane u 35. minuti Torres iskoristio lošu reakciju obrane Seville, točnije Escudea koji je loptu prsima spustio pred protivničkog igrača u vlastitom petercu. Rezultatom 1-1 otišlo se na odmor, a onda je već nakon četiri minute u nastavku Lacen doveo Getafe u vodstvo. Tada na scenu stupa dvojac Rios - Miku. U 63. minuti na dodavanje Riosa Miku zabija za 3-1, šest minuta kasnije Rios sam povisuje na 4-1, a potom na još jednu njegovu asistenciju Miku svojim 11. ligaškim zgoditkom sezone zaključuje "petardu" u mreži Seville.

Bio je ovo četvrti uzastopni poraz Andalužana kod Getafea, a kod Seville ništa nije donijeo niti ulazak Ivana Rakitića koji je od 72. minute umjesto Manua zaigrao na poziciji polušpice.

Primera, 34. kolo:

Getafe - Sevilla (Torres 35, Lacen 49, Miku 63, 71, Rios 69 / Negredo 19)

Redoslijed: 1. Real Madrid 85, 2. Barcelona 81, 3. Valencia 52, 4. Malaga 51, 5. Levante 48..., 9. Sevilla 45..., 11. Getafe 45..

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika