17.04.2012. / 16:37

Autor: Hina

Milošević: Ostajem kandidat za predsjednika HDZ-a

Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević rekao je da i dalje ostaje kandidat za predsjednika stranke, ali i da je spreman za razgovor sa svakim tko je za boljitak HDZ-a.

Domagoj Ivan MiloševićDomagoj Ivan MiloševićKandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević rekao je da i dalje ostaje kandidat za predsjednika stranke, ali i da je spreman za razgovor sa svakim tko je za boljitak HDZ-a.

"Kao što sam rekao na početku, za predsjednika HDZ-a kandidirao sam se s programom kojemu je glavni cilj vratiti HDZ-u dostojanstvo i ponos te vodeće mjesto koje mu pripada. Učinio sam to bez rezervi i bez kalkulacija i to je i dalje moj cilj, ali sam spreman za razgovor sa svakim tko je za boljitak HDZ-a. Ostajem kandidat za predsjednika HDZ-a", rekao je Milošević za Hinu.

Kandidati za predsjednika HDZ-a Milan Kujundžić i Drago Prgomet danas su na konferenciji za novinare izvijestili da će zajedno nastupiti na predstojećem Općem saboru HDZ-a te su pozvali da im se pridruže svi koji su zainteresirani za novi početak HDZ-a - prije svih Tomislava Karamarka i Domagoja Ivana Miloševića.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
23/2/12

cakovecmoj, 17.04.12. 17:01

Jadranka Kosor nema nikakve šanse na izborima. Ona je dokazana politička gubitnica.
Kujundžić i Prgomet, pa tko su uopće oni i tko ih doživljava ko ozbiljne kandidate?Milinović će s jacom iza rešetaka.
Jedini čovjek koji HDZu može na slijedećim parlamentarnim izborima osigurati pobjedu je Milošević Domagoj. Zašto? Jer nema mrlje iz prošlosti, nije sudjelovao u pljački, ima novi pristup, mlad je i obrazovan ...novo i svježe lice na političkoj sceni..jedini koji se može suprotstaviti Zokiju i bandi koja kukuriče


registracija
23/2/12

cookiese, 17.04.12. 17:01

Lolek i Bolek (Kujundžić i Prgomet) nikada nisu niti imali realne šanse da postanu predsjednici stranke.Više su ih gurali tako samo da popune broj i kvotu kandidata.Prgomet i ima šanse da postane neki viši član u stranci dok Kujundžić je promašio skroz stranku sa svojim stavovima.Ne vidim tko bi sa njima htio u savez.Milošević je napravio dobar potez jer je on jedan on najvećih kandidat da postane predsjednikom HDZ-a.


registracija
24/2/12

sandra80, 17.04.12. 17:03

Ambicija ostalih protukandidata Jadranki Kosor, ništa manja od njene, nema pokriće ni u kakvim novim idejama i vizijama te programskim osvježenjima koji bi doista regenerirali HDZ.
Isto kao što Milinović i Karamarko stranku samo mogu baciti unatrag, jer su nasljednici Kosorice i Sanadera.
Domagoj Milošević je mlad, pametan, sposoban i bez kriminalne prošlosti. On može nešto prmijeniti u HDZ-u. A to Hrvatska treba. Treba jaku oporbu.


registracija
27/3/12

Opar, 17.04.12. 17:04

Milošević nema potrebe koalirati sa predstavljenim dvojcem,jer time bi se izgubio identitet kandidata,i glasaci ne bi znali sto ocekivati od kojeg kandidata. Milosevic mi djeluje ozbiljan kandidat,i vidi se da covjek ima viziju i strategiju.Od Pastora je napravio jednu od najjacih firmi u svojoj bransi u jugoistocnoj europi


registracija
24/2/12

maksi, 17.04.12. 17:06

Kosorica je gubitnica i uskoro će odgovarati za to što se radilo u HDZ-u.
Dadu Milinovića većina drži članom iste aktualne postave na vrhu stranke, pa, shodno tome i ne bi bio neki novi vjetar ili stranačka snaga.
Tomislav Karamarko, koji se sam usporedio s Vladimirom Putinom, upravo iz tih razloga ima male šanse, jer se članstvo i želi obračunati s dvanaestogodišnjom „putinizacijom“ stranke.
Prgomet i Kujundžić su slabi i neozbiljni kandidati.
Domagoj Milošević? E on bi mogao pobijediti.


registracija
24/2/12

leonarda, 18.04.12. 08:49

"Kao što sam rekao na početku, za predsjednika HDZ-a kandidirao sam se s programom kojemu je glavni cilj vratiti HDZ-u dostojanstvo i ponos te vodeće mjesto koje mu pripada. Učinio sam to bez rezervi i bez kalkulacija i to je i dalje moj cilj, ali sam spreman za razgovor sa svakim tko je za boljitak HDZ-a. Ostajem kandidat za predsjednika HDZ-a"....

i bolje da se ne mješa s ovim ostalima, naravno super je u granicama koje su dobre za hdz ali ovako u neke koalicije ne jer on može sam pobjediti ne mora ništa muljati ni okolo izmišljati koalicije ko ovo dvoje niškoristi


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika