17.04.2012. / 19:20

Autor: Nacional.hr

Digitalni marketing na Googleov način

Postoji veliki broj malih i srednjih tvrtki u Hrvatskoj koje će imati koristi od veće prepoznatljivosti na Internetu

Google EngageGoogle EngageGoogle će 26. travnja u Zagrebu predstaviti program „Google Engage za agencije“ koji je dizajniran kako bi pomogao hrvatskim web profesionalcima. Agencije za oglašavanje, webmasteri, SEO i SEM stručnjaci i svi oni koji pružaju web usluge klijentima sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u programu i dobiti podršku Googlea. Sudionici programa imati će besplatan trening i dodatne obrazovne resurse, profesionalne marketinške alate i materijale, promotivne kupone i podršku koja im je potrebna kako bi njihovi klijenti imali što učinkovitije kampanje.

"Google je predan uspjehu hrvatske digitalne ekonomije i vjerujemo da je pružanje podrške tvrtkama, da budu online i uspješne, temelj tog uspjeha. Smatramo da je važno poticati dinamične lokalne izvozno orijentirane tvrtke te tvrtke u turizmu kao i u drugim sektorima koje su spremne proširiti svoje poslovanje i uspjeti na međunarodnom tržištu", izjavio je direktor tvrtke Google za regiju Adriatic, Joško Mrndže.

"Postoji veliki broj malih i srednjih tvrtki u Hrvatskoj koje će imati koristi od veće prepoznatljivosti na Internetu. Svjesni smo da će veliki broj njih kontaktirati vanjske suradnike i agencije koje bi kreirale i upravljale njihovim online prisustvom. Program 'Engage' je Googleov način kako lokalno doprijeti do tih agencija i osigurati im trening te podršku koja im je potreba kako bi postojećim klijentima pružile veću vrijednost te stekle nove klijente", zaključio je Joško Mrndže.

Program "Google Engage za agencije" službeno će biti predstavljen u Hrvatskoj, 26. travnja 2012. u izložbenom prostoru Lauba u Zagrebu gdje će na jednodnevnom seminaru sudjelovati nekoliko stotina ljudi iz cijele zemlje koji se bave uslugama digitalnog marketinga.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika