18.04.2012. / 10:12

Autor: Totalsport

Clijsters zbog ozljede kuka propušta Roland Garros

- Kakva šteta! Jako mi je žao što nisam u mogućnosti odigrati po posljednji puta u karijeri ovaj dio sezone na turnirima zemljane podloge

Kim Clijsters (Reuters)Kim Clijsters (Reuters)Belgijanka Kim Clijsters, bivša prva tenisačica svijeta, nije se oporavila od ozljede kuka zbog čega će propustiti nastup na drugom Grand Slam turniru sezone, Roland Garrosu.

Velika belgijska tenisačica, koja se na kraju ove sezone planira po drugi puta u karijeri povući u mirovinu, ovoga puta definitivno, imala je tijekom karijere, a pogotovo u zadnje vrijeme, puno problema s različitim ozljedama. Odlučila je ne riskirati s nastupima na najsporijoj, zemljanoj podlozi u oproštajnoj sezoni.

- Kakva šteta! Jako mi je žao što nisam u mogućnosti odigrati po posljednji puta u karijeri ovaj dio sezone na turnirima zemljane podloge. Ne, ne mogu se potpuno oporaviti do početka Roland Garrosa 27. svibnja. S druge strane, radujem se dugim treninzima za sezonu na travi, jer su nastupi na Wimbledonu i na Olimpijskim igrama (također se igra u Wimbledonu, op.a.) moji glavni ciljevi ove sezone - poručila je Clijsters.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika