18.04.2012. / 15:19

Autor: Hina

Nezadovoljni ocjenom profesorici zapalili vrata stana

Splitska policija prijavila je Općinskom državnom odvjetništvu trojicu maloljetnika, učenika jedne osnovne škole, koji su profesorici iz kemije ulazna vrata podstanarskog stana polili benzinom i zapalili, doznaje se danas u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaSplitska policija prijavila je Općinskom državnom odvjetništvu trojicu maloljetnika, učenika jedne osnovne škole, koji su profesorici iz kemije ulazna vrata podstanarskog stana polili benzinom i zapalili, doznaje se danas u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Policija zbog maloljetnosti učenika nije želila iznositi detalje već samo navode kako su učenici, jedan 14-godišnjak i dva 15- godišnjaka, u noći s ponedjeljka na utorak, nezadovoljni ocjenama iz kemije, došli u Đakovačku ulicu gdje kao podstanarka živi njihova profesorica iz kemije (55).

Netko od njih je prvo ulazna vrata stana polio benzinom, a potom ih i zapalio. Čim je izbio plamen učenici su se dali u bijeg.

Trojica učenika su već dva puta do sada profesorici palili vrata stana, no kako se radilo o manjim požarima ona to nije prijavljivala policiji.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika